Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ξυρισμα
12:19 | 31/12/2022

Το Policenet.gr εξακολουθεί να λαμβάνει μηνύματα αναγνωστών της ιστοσελίδας μας αναφορικά με τo ζήτημα του ... ξυρίσματος των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.. Σήμερα λάβαμε την εξής επιστολή:

"Καλημέρα σας και χρόνια πολλά, είναι αδιανόητο το 2022 να εγκαλούνται συνάδελφοι, γιατι δεν είναι φρεσκοξυρισμένοι. Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή οι συνδικαλιστές μας να ξαναδούν το θέμα και να αλλάξει ο συγκεκριμένος κανονισμός;

Διαβάστε επίσης

Αν κάποιοι το βρίσκουν περιττό να ασχολούνται με τρίχες, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θεωρούν τουλάχιστον ατυχές να τιμωρούμαστε για ... τρίχες.

Σε τόσες χώρες με οργανωμένες και επιτυχημένες Αστυνομίες έχει επιτραπεί σε ένστολα στελέχη να μην ξυρίζονται.

Απορώ γιατι στην Ελλάδα η κάθε αλλαγή θα πρέπει να συμβαίνει με χρονοκαθυστέρηση δεκαετιών.

Παρακαλώ το policenet να αναδείξει και το συγκεκριμένο θέμα, γιατί αφορά πολλούς συναδέλφους"

Ωστόσο και η αντίθετη άποψη έχει διατυπωθεί, συνοδευόμενη από άλλο επιχείρημα. Δείτε πρόσφατο σχόλιο αναγνώστη μας από τη σελίδα του Policenet.gr στο fb:

"Όσοι ζητούν την κατάργηση του ξυρίσματος θα πρέπει να λάβουν κάτι υπόψη τους.

Αν κάτι τέτοιο επιτραπεί μάλλον, θα δούμε και κάποιες ακρότητες. Και όταν οι ακρότητες φορούν στολή, κάπου εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Οπότε η δική μου άποψη είναι να μείνουμε στη σημερινή κατάσταση, η οποία εξασφαλίζει μια σχετική ομοιομορφία και  ένα αποδεχτό αποτέλεσμα εμφάνισης - παράστασης"

Επισημαίνεται ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα υπήρξε πρόσφατη πρωτοβουλία από την Police Action - Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου - Δείτε εδώ την ανακοίνωση της.

Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα του ξυρίσματος είναι παλαιό και έχει επισημανθεί και από συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. - Δείτε εδώ σχετική τοποθέτηση συνδικαλιστών που είχε δημοσιευτεί στο Policenet.gr το Φεβρουάριο του 2015

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis