Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικοι
14:12 | 30/12/2022

Ανάρτηση από τη σελίδα στο fb της Ένωσης Αστυνομικών Φθιώτιδας:

Τις τελευταίες 12 ημέρες , δυνάμεις από την Δ.Α. Φθιώτιδας ( Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Φθιώτιδας και ομάδες ΟΠΚΕ της Υ.Α. Φθιώτιδας) μαζί με έτερες δυνάμεις από όμορες διευθύνσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας μετακινηθήκαν προς ενίσχυση της Δ.Α. Βοιωτίας για λήψη μέτρων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες .

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα:

Την 16/12/2022 για τον προγραμματισμένο ποδοσφαιρικό αγώνα κυπέλου Λεβαδειακος - Άρης και με την παρουσία μόλις 80 με 90 φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (συμπεριλαμβανομένου ανηλίκων παιδιών) , αριθμός φιλάθλων που πιθανότατα αντιστοιχεί σε εκδρομική απόδραση και όχι εκστρατεία μετακίνησης φιλάθλων όπως ενδεχομένως παρουσιάστηκε, μετακινήθηκαν μόνο από τη Φθιώτιδα περίπου 25 Αστυνομικοί .

Την 21/12/2022 για τον προγραμματισμένο αγώνα Λεβαδεικός -Άρης και πάλι χωρίς την παρουσία φιλάθλων της φιλοξενουμενης ομάδας , 5μελης ομάδα Ο.Π.Κ.Ε της Δ.Α. Φθιώτιδας μετακινηθηκε εκ νέου για λήψη μέτρων στο εν λόγω γήπεδο.

Αποκορυφωμα ήταν η σημερινή ( 28/12/2022) μετακίνηση εκ νέου 5μελους ομάδας Ο.Π.Κ.Ε για τον αγώνα Λεβαδειακος - Ιωνικός , η οποία αποφασίσθηκε μόλις χθες με το πρόσχημα ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ο αγώνας είναι αυξημένης επικινδυνότητας. Προκαλεί ερωτηματικά αν ο αριθμός των 20 περίπου φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας είναι ικανός να προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία ώστε να δικαιολογεί την έκτακτη μετακίνηση της ομάδας ΟΠΚΕ από τη Δ.Α. Φθιώτιδας.

Αυτοί που για τρεις συνεχόμενους αγώνες προφασιζομενοι πληροφορίες για υψηλής επικινδυνότητας αγώνες , διαψεύστηκαν εμφατικά, καθόσον ο αριθμός των φιλοξενούμενων φιλάθλων, κινούταν απο την ανυπαρξία έως 90 τον αριθμό, αποδεικνύοντας ότι η ανησυχία και ο κατεπείγον χαρακτήρας μεταβολής της προγραμματισμένης υπηρεσίας βασίστηκε σε πληροφορίες κατ ουσίαν ανυπόστατες. Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός, αλλά οι ενέργειες αυτές στοίχισαν ακριβά στους συναδέλφους αφου διατάραξε τον οικογενειακό τους προγραμματισμό και στέρησε από τους πολίτες της Φθιώτιδας των πολύτιμων υπηρεσιών τους . Για όλα αυτά προφανώς και υπάρχουν υπαίτιοι.

Παραθέτουμε ενδεικτικά φωτογραφικό υλικό το οποίο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα κατασπατάλησης δυνάμεων προς όφελος ιδιωτικων εταιρειων ΠΑΕ σε βάρος του δημοσίου αγαθού της ασφάλειας των φορολογουμένων πολιτών.

Εικόνα
ενωση αστυνομικων φθιώτιδας
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis