Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 04/06/2023

Τοποθέτηση του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργου Πικράκη με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο τροχονόμου της ΕΛ.ΑΣ. εν ώρα υπηρεσίας και  τον τραυματισμό δύο αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου:

"Είναι άραγε επικίνδυνο το επάγγελμα του Αστυνομικού?

Είμαι βέβαιος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ανεξαρτήτου πολιτικού χώρου θα πουν το αυτονόητο ότι " ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ"

Και όμως καμία κυβέρνηση έως σήμερα, οποιουδήποτε χρώματος και ιδεολογίας, ΔΕΝ αναγνώρισε το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό .

Μια αστυνομία των εκατοντάδων νεκρών και χιλιάδων τραυματιών εν ώρα υπηρεσίας εν καιρό ειρήνης.

Βέβαια κάθε πρώτο Ψυχοσάββατο του έτους που σε όλη την Ελλάδα οι Ενώσεις πραγματοποιούμε τρισάγιο στα μνημεία των προσόντων αστυνομικών τα μεγάλα λόγια και οι φωτογραφίες πάνε και έρχονται. Και τα δάκρυα των οικογενειών των νεκρών μας που δίνουν το παρόν εκείνες τις μέρες δεν στερεύουν και ζητάνε δικαίωση.

Χθες οι δύο αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου , με τους οποίους έχω την χαρά να συνυπηρετώ αρκετά χρόνια, από θαύμα δεν τραυματίστηκαν βαριά λόγω ενός ακόμη μεθυσμένου καουμπόι της ασφάλτου με 4χ4.

Αποτέλεσμα: -Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφριά τραύματα

- Ένα περιπολικό κατά το ήμισυ διαλυμένο

- Ένας μεθυσμένος οδηγός στο αυτόφωρο

- Ένα επάγγελμα ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Υ.Γ. Περαστικά στα δύο παιδιά μας και συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας της Τροχαίας Αθηνών που λίγες μέρες πριν έχασε τη ζωή του στην Λεωφόρο Κατεχάκη, ο οποίος ενώ έκανε την " ΑΚΙΝΔΥΝΗ" δουλειά του παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis