Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by ΒΑΣΙΛΗΣΜΑΡΙΑ on Δευ, 10/31/2022 - 08:54
Φόρουμ

Καλημέρα σας! Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις εξετάσεις. Επειδή το θέμα που ανοίχτηκε για τις περσινές εξετάσεις μας βοήθησε πολύ στην παρακολούθηση των εξελίξεων σκέφτηκα να ανοίξω και φέτος. Κατ'αρχάς ας μας ενημερώσει κάποιος για το πόσοι είναι οι φετινοί υποψήφιοι.... Έτσι για να έχουμε ένα μπούσουλα για το ποσοστό των πιθανοτήτων επιτυχίας.... Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή δύναμη στον αγώνα μας

Greek

Υποβλήθηκε από Geo26. Ημερομηνία: Τετ, 11/02/2022 - 15:59 Μόνιμος σύνδεσμος

Καλησπέρα συνάδελφε. Φέτος οι υποψήφιοι είναι 563 απ'ότι είδα στο σήμα με τα εξεταστικά κέντρα. Από τη μία ανεβαίνουν οι πιθανότητες επιτυχίας αλλά από την άλλη πιστεύω η βάση θα εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο.

Υποβλήθηκε από Apsos. Ημερομηνία: Πέμ, 11/03/2022 - 10:48 Μόνιμος σύνδεσμος

Καλημέρα Μαρία εύχομαι φέτος να είναι η σειρά σου. Καλή επιτυχία σε όλους και κουράγιο για αυτήν την πραγματικά ψυχοφθόρα διαδικασία που και εγώ την έχω ζήσει και μπορώ να πω τα χειρότερα. Υπομονή σε όλους, και καλά αποτελέσματα 

Υποβλήθηκε από Geo26. Ημερομηνία: Δευ, 11/14/2022 - 11:02 Μόνιμος σύνδεσμος

Καλημέρα,σου ειχα απαντησει αλλά για κάποιο λόγο δεν το δείχνει. 563 ξεκινήσαμε αλλά οι απώλειες ήταν μεγάλες από την πρώτη μέρα. Οσο για τη βάση αν κρίνω από τα θέματα....θα πέσει!!

Υποβλήθηκε από Geo26. Ημερομηνία: Τετ, 11/16/2022 - 14:09 Μόνιμος σύνδεσμος

Την πρωτη μερα ελειπαν συνολικα περιπου 100 άτομα σε αθηνα και βεροια. Τα θεματα εμενα προσωπικα μου φανηκαν δυσκολα ειδικα της δευτερης μερας κ ειδικα στους οργανικους. Δ ξερω τι ηθελαν να πετύχουν με αυτα τα θεματα αληθεια!! Πιστεύω η βαση θα πέσει αρκετα από πέρυσι αλλα το θεμα ειναι τι γραψαμε....

Υποβλήθηκε από g.-mathematics@. Ημερομηνία: Τετ, 11/16/2022 - 18:44 Μόνιμος σύνδεσμος

Κατά την άποψη μου θα φανεί στην έκθεση. Και τα προηγούμενα χρόνια έλεγαν θα πέσει η βάση αλλά πάντα ψηλά λόγω των ατόμων που βγάζει η προκήρυξη . Παπαγάλοι υπάρχουν πολλοί οπότε στο αστυνομικό κάποιοι θα βρεθούν . Ποινικό ποινική τα πρακτικά επίσης θα φανεί ανάλογα και τα φροντιστήρια . 168 ήταν πέρυσι με 150 άτομα , φέτος με 130 βλέπω την ίδια βάση . Τουλάχιστον να μην ξεπερνάει το 170,  για εμένα 166 με 169. Εσείς τι λέτε ;

Υποβλήθηκε από Apsos. Ημερομηνία: Τετ, 11/16/2022 - 19:59 Μόνιμος σύνδεσμος

Πέρυσι ήταν πιο δύσκολη η έκθεση όσον αφορά τα ζητούμενα. Πολλοί δεν την έγραψαν ολοκληρωμένη. Φέτος είναι πάλι από τις λεγόμενες σος, και θα έλεγα πολύ εύκολη, αλίμονο σε όποιον δεν έχει γράψει πάνω από δέκα.

Ποινικό, θεωρώ θεωρίες πάνω κάτω το ίδιο με πέρυσι σε δυσκολία. Στο πρακτικό επίσης πέρυσι ήταν δύσκολο κατά την δομή του ολόκληρο. Φέτος, είναι πιο δύσκολο το 1/2 του πρακτικού, δηλαδή οι 5 μονάδες από τις 10. Γιατί στο πρώτο κομμάτι η απάντηση ήταν για τους αδιάβαστους. Η δυσκολία ήταν στο δεύτερο κομμάτι μόνο.

 

Ποινική, επίσης θεωρία πάνω κάτω πες τα ίδια. Πρακτικό, στα δικά μου τα μάτια φαίνεται πιο απλοποιημένη η απάντηση. Πέρυσι, ήθελε να γράψεις τον μισό κώδικα από την ποινική για να απαντήσεις σωστά.

 

Αστυνομικό έπεσε κλάμα.

Το 1/2 σος

Το άλλο, από αυτά που τα διαβάζεις και τα ξεχνάς. Λίγοι θα το έγραψαν, ίσως οι πολύ διαβασμενοι, ίσως οι πιο τυχεροί. Που αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχουν γράψει καλά στα υπόλοιπα, σωστά;

Πολλοί θα έχουν γράψει μόνο την βάση (10)στο αστυνομικό, οπότε αυτόματα πέφτει αρκετά ο μέσος όρος της βάσης εισαγωγής. 

Εγώ θα ρισκάρω και θα πω 150-155 για την βάση εισαγωγής. 

Θα ήταν καλό, αυτό το απαρχαιωμένο σύστημα της παπαγαλιας να σταματήσει κάποια στιγμή, και γενικά της επίπονης διαδικασίας... Τόσα παιδιά ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο, και από την επαρχία ειδικότερα για ένα όνειρο. Κάντε τις ονλαιν, με πολλαπλές επιλογές, και κοιτάξτε τον κόσμο από τα μάτια του 21ου αιώνα. Φτάνει.

 

 

Υποβλήθηκε από g.-mathematics@. Ημερομηνία: Τετ, 11/16/2022 - 21:13 Μόνιμος σύνδεσμος

Αδερφέ επειδή το έχω ψάξει εφόσον όπως λες έκθεση δεν παίζει να κοπεί κανείς και η παπαγαλια και το φροντιστήριο πάει σύννεφο μην περιμένεις να πέσει η βάση . Παλαιότερα χρόνια αν κοβοταν κάποιος έκθεση που είναι καλός στα πρακτικά ήταν και το βαρόμετρο για τη βάση . Με αυτό το θέμα είναι δύσκολο να κοπεί κάποιος όπως και να βάλουν βαθμό άνω του 15 γτ πολύ απλά δεν βάζουν παρά μόνο σε εξαιρέσεις. Στο αστυνομικό βρίσκονται κάμποσα παιδιά που γράφουν 60 τα θέματα δεν ήταν άπιαστα αλλα μεγάλα . Το ερώτημα στο αστυνομικό στο πειθαρχικό είναι πολύ σημαντικό μοιάζει και με το άρθρο 2 του ΠΚ για το αναδρομική ισχύ . Όσο για το κώδικα δεοντολογίας από τα πολύ σος . Το θέμα είναι ότι να τα γράψεις αυτολεξη είναι πράγματι δύσκολο .  επιμένω θα φανεί στην έκθεση . Αν η μάζα έχει βαθμό 10 ή 15 είναι διαφορά. Το 12 από το 14 αμελητέα . Αστυνομικό θα υπάρχει λαός αν όχι 20 με 15 16 βαθμό. Θα φανεί στατιστικά στη μάζα των ατόμων που κινήθηκε το σύνολο ατόμων . Πάντα όμως υπόψιν από τα 450 άτομα κοντά  τα 130. Επίσης στην έκθεση αν δεν κοπεί κανείς μπορεί να δεις και βάση 170. Στα τεμα με ίδια δυσκολία που βάζουν δώσανε 220 και πέρασαν 63 τελικά με βάση 164. Στατιστικά κάπως έτσι θα γίνει και με την αρχιφυλακων . Έλεγαν στα τεμα ότι η βάση θα πέσει σημαντικά . 8 μόρια είναι ελάχιστο με 3 απαιτητικές ερωτήσεις αστυνομικό , ποινικό πρακτικό για εγκυμοσύνη άρθρο που σπάνια πέφτει και ποινική με θεωρία και εκεί απαιτητική .

 

 .

 

Υποβλήθηκε από g.-mathematics@. Ημερομηνία: Τετ, 11/16/2022 - 21:19 Μόνιμος σύνδεσμος

Επίσης τέλος είχε ξανασυμβεί να βάλουν 2 ερωτήσεις αστυνομικό ή μόνο μια στο ποινικό αλλά και πάλι ενώ είναι 10 μονάδες αν δεν την ξέρεις στατιστικά η βάση πέφτει , βρέθηκαν τα λίγα άτομα που την ήξεραν δεν είναι αυτοί οι λίγοι 500 αλλά 100. 

Υποβλήθηκε από g.-mathematics@. Ημερομηνία: Τετ, 11/16/2022 - 21:38 Μόνιμος σύνδεσμος

Προσωπική καταληκτική άποψη μου αν έχεις πάνω από 165 μόρια να ελπίζεις, ειδάλλως μόνο σε θαύμα. Τα φροντιστήρια που κι αυτά ζητάνε τα πάντα παπαγαλια και πηγαίνουν σίγουρα οι μισοί και πάνω από τους υποψηφίους τα βλέπουν βατα και όχι τόσο απίθανα. Παράδειγμα ,αν στο άρθρο 3 του αστυνομικού δεν γράψεις την τελευταία παράγραφο που είναι και πολύ δύσκολη θα σου δώσει 6 μονάδες από της 10. Το άλλο άρθρο στο κώδικα δεοντολογίας απαιτητικό αλλά κι αυτό σημαντικό ,η μάζα για μένα στο αστυνομικό των 130 ατόμων θα είναι 14 . Αν σου ξέφυγε ένα άρθρο εντελώς τότε πολύ δυσκολο και να προαχθείς ,εκτός κι αν έγραψες άριστα στα προηγούμενα μαθήματα.

Υποβλήθηκε από Apsos. Ημερομηνία: Τετ, 11/16/2022 - 21:57 Μόνιμος σύνδεσμος

Συμφωνώ σε όλα αυτά που λες φίλε μου, από προσωπική εμπειρία και εγώ τα βλέπω ίσως λίγο διαφορετικά, θα σου πω γιατί. 

Πέρυσι έδιναν 700+ άτομα, οπότε η διαφορά των 20 θέσεων αντισταθμίζεται από την ζήτηση . ( Θεωρώ )

Επίσης πέρυσι πχ, από τα άτομα που έπεσαν κάτω από το 10 και θα περνούσαν σύμφωνα με τα μόρια τους ( υπολογίζοντας 10,10,10 έκθεση) ήταν μόνο 2. Οπότε και πέρυσι δεν υπήρχε απώλεια από την έκθεση. Μόνο στην βαθμολογία της έκθεσης όπως αναφέρεις, αν πάει ένας εύκολα στο 15 ή όχι. Επειδή όμως το αστυνομικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας που ένας μ.ο. είναι γύρω στο 15 , + ή - , αμέσως αμέσως μιλάμε για αλλαγή δεδομένων. Αυτό εννοώ, και σύμφωνα με αυτό θεωρώ ότι θα πέσει η βάση αρκετά.

Κατά την γνώμη μου τα τεμα είχαν πιο εύκολα θέματα. Μπορεί η βαθμολόγηση τους όμως να ήταν πολύ πιο αυστηρή 

Υποβλήθηκε από g.-mathematics@. Ημερομηνία: Τετ, 11/16/2022 - 22:16 Μόνιμος σύνδεσμος

Μπορεί και να έχεις δίκιο . Απλά κι εγώ τεμα έδωσα και πέρασα . Ασχολούμαι τώρα με αυτό λέγοντας τη γνώμη μ γτ έχω δώσει αρκετές φορές εξετάσεις και έχω δει ότι δεν ισχύει να πέφτει η βάση εύκολα . Την βάση την διαμορφώνουν οι υποψήφιοι οι οποίοι πληρώνουν κ φροντιστήρια . Εγώ όταν έδωσα για αρχιφύλακας δεν πήγα φροντιστήριο όπως δεν πήγαινε και σχεδόν κανένας . Αυτό τα λέει όλα ως προς την βαθμολόγηση, έγιναν πιο αυστηροί και οι βαθμολογητες γτ βλέπουν και πιο εμπεριστατωμένες - τεκμηριωμένες απαντήσεις , ειδωμεν αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι οι παπαγάλοι δεν πτοουνται. Δεν θεωρώ τεράστια την διαφορά 700 + με 450 .  έχω δει μεγαλύτερες αλλά και πάλι γράφουν οι συνάδελφοι  . Τα φροντιστήρια εξηγούν ή παπαγαλια και πήρες τις εύκολες μονάδες  ή μην δίνεις τζάμπα κόπος . Παλιότερα δεν χρειάζονταν και η τόση παπαγαλια με 650 θέσεις στην προκήρυξη. Είχες ελπίδα και με πασαλιματα. Αυτά τα πολλά από μένα έχω ασχοληθεί πολλαααααά χρόνια με αυτά . Οι συνάδελφοι έχουν βελτιωθεί . Άνθρωποι ήταν και παλιά αλλά όχι τόσο ρομπότ στην παπαγαλια (δεν χρειάζονταν κιόλας ).  Τεμα επίσης παλιά έβγαζε 150 άτομα και όχι 30 ή 60.  Μακάρι να πέσω έξω θα εκπλαγώ θετικά αν δω βάση 160 ή 155 . 

Υποβλήθηκε από Apsos. Ημερομηνία: Πέμ, 11/17/2022 - 01:47 Μόνιμος σύνδεσμος

Και εγώ χωρίς φροντιστήριο, έχοντας διαβάσει ότι πρακτικό υπάρχει στην κυκλοφορία από δερμενουδη, καραισκο, Σάκκουλα, Κωσταρά, κ.α.. δεν έχασα ποτέ κανένα  πρακτικό στις εξετάσεις , την πατούσα στην θεωρία που αναγκαστικά άφηνα κάποιες , και δυστυχώς έπεφταν από εκεί μέσα. Συγχαρητήρια και για την επιμονή σου, και για την επιτυχία...

 

Υποβλήθηκε από Geo26. Ημερομηνία: Πέμ, 11/17/2022 - 11:58 Μόνιμος σύνδεσμος

εγω πιστευω η βαση θα παει γυρω στο150-155 παντως. οσο για το συστημα οn line που ειπε ενας συναδερφος, καλυτερα θα προτιμουσα πολλαπλη επιλογη, η παπαγαλια δ παλευεται.

Υποβλήθηκε από g.-mathematics@. Ημερομηνία: Πέμ, 11/17/2022 - 17:52 Μόνιμος σύνδεσμος

Σιγά να μην γίνει αυτό που λες . Τόσες φορές έχουν προτείνει να αλλάξουν το σύστημα εξέτασης και οι συνδικαλιστές κοιμούνται . Και η έκθεση που βαριέμαι να γράφω για το κάθε θέμα αν καταργηθεί και βάλουν κάνα μάθημα άλλο νομικό όπως δημόσιο δίκαιο (συνταγματικό - διοικητικό) θα ήταν αλλιώς ή ειδικοί ποινικοί νόμοι . Δεν νοείται να γράφεις άριστα πρακτικά και έκθεση 9 . Κάτι ύποπτο συμβαίνει τόσα χρόνια . Τουλάχιστον με το δημόσιο δίκαιο δεν θα συμβαίνει το ύποπτο. Σε 20 χρόνια πάλι τα ίδια θα συζητάνε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον εν έτει 2022 οι συνάδελφοι που εισέρχονται στην αστυνομία μέσω πανελληνίων και μη (ειδικοί φρουροί που έχουν τελειώσει πανεπιστήμια κάποιοι, μέχρι και φιλόλογο γνωρίζω ) πιστεύω ξέρουν από συντακτικό. Οι συνδικαλιστές μας μια ζωή την καρέκλα θα κοιτάνε και τα ρεπό και πολλά άλλα. 

Υποβλήθηκε από Geo26. Ημερομηνία: Πέμ, 11/17/2022 - 18:05 Μόνιμος σύνδεσμος

θα συμφωνησω μαζι σου οτι δ θα αλλαξει ποτε το συστημα προαγωγης. αλλα απο την αλλη οπως δ ειναι λογικο να γραφεις (δ θα πω αριστα αλλα πανω απο 16-17) στα 3 μαθηματα, φυσικα κ δ γινεται να γραφεις εκθεση κατω απο τη βαση. οπως δ υπαρχει λογικη να μας βαζουν να γραφουμε ποινικο απ' εξω οταν ακομα κ στην εδρα ο εισαγγελεας θα ανοιξει τον κωδικα του (το οποιο ειναι λογικο) για να προτεινει τα αρθρα και την ποινη. το ιδιο ισχυει κ  με τα υπολοιπα μαθηματα. προσωπικα την εκθεση τη θεωρω ανουσιο να τη γραφουμε. χιλιες φορες να σου ελεγαν να προαχθεις με πτυχιο ΤΕΙ η ΑΕΙ (που ισχυε παλια νομιζω, αντι να περιμενεις με τα χρονια) αλλα θα πουν οτι αβανταρωνται οι ειδικοι φρουροι οι οποιοι οι περισσοτεροι εχουν πτυχιο (το οποιο σεβομαι). δ υπαρχει λογικη...μονο αυτο που ειπες, σε 20 χρονια παλι τα ιδια θα λεμε.

Υποβλήθηκε από g.-mathematics@. Ημερομηνία: Πέμ, 11/17/2022 - 18:21 Μόνιμος σύνδεσμος

Στα τεμα σε 10 μέρες ανακοινώθηκαν οι βαθμοί στο pol , σε εσάς πιστεύω σε 20 μέρες να έχουν ανακοινωθεί . Με τις αναβαθμολογησεις κατά της 10 Γενάρη θα πρέπει να έχετε βάση.  Εάν πάρετε όμως τη λίστα από τη σχολή μετεκπαίδευσης θα πρέπει να έχετε τη βάση πριν τις αναβαθμολογησεις και να υπολογίζεται για 1 μόριο πάνω κάτω . Επομένως Αγίου Νικολάου το αργότερο θα έχετε αποτελέσματα . Τις αναβαθμολογησεις δύσκολο πριν τις γιορτές . 

Υποβλήθηκε από Geo26. Ημερομηνία: Πέμ, 11/17/2022 - 21:11 Μόνιμος σύνδεσμος

στα τεμα ειχαν καμια εκατοστη γραπτα... εδω εχουν 400!αλλα πιστευω κ εγω τις αναβαθμολογησεις μετα τις γιορτες....να μαγειρεψουμε....τη γαλοπουλα!!

Υποβλήθηκε από Geo26. Ημερομηνία: Πέμ, 11/17/2022 - 21:11 Μόνιμος σύνδεσμος

στα τεμα ειχαν καμια εκατοστη γραπτα... εδω εχουν 400!αλλα πιστευω κ εγω τις αναβαθμολογησεις μετα τις γιορτες....να μαγειρεψουμε....τη γαλοπουλα!!

Υποβλήθηκε από g.-mathematics@. Ημερομηνία: Πέμ, 11/17/2022 - 21:15 Μόνιμος σύνδεσμος

Άκουσε με μπες του Αγίου Νικολάου στο pol το πολύ πολύ να μην έχει βγει η έκθεση. Ανάλογα και τον φετινό χειμώνα αλλά πιστεύω κατά της 10 με 15 Γενάρη να έχετε βάση . Μετά τ Αη Γιαννού χτυπάει η κουδουνα μεγάλε .

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis