Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:35 | 17/12/2022

Συνελήφθη προχθες (15-12-2022) το βράδυ, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, 28χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά -6- αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 28χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο.

Διαβάστε επίσης

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σταθμεύθηκε το όχημα  από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών και έτερων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, σε περιοχή της Κοζάνης, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους ως άνω αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 28χρονος, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, έξι (6) αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 22 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και -1- κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis