Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στη Μύκονο, στο πλαίσιο υλοποίησης του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, τον έλεγχο λειτουργίας των καταστημάτων και τη βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας των πολιτών.
Κατά τη διάρκεια των δράσεων, που αναπτύχθηκαν, κατά τη προχθεσινή ημέρα έως τις πρώτες πρωινές ώρες εχτές (03.08.2024), σε περιοχές του νησιού όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας:
- ελέγχθησαν -290- άτομα και -270- οχήματα,
- προσήχθησαν -18- άτομα και
- συνελήφθησαν -2- άτομα
Διαβάστε επίσης
Οι συλλήψεις αφορούσαν:
- -1- για ναρκωτικά
- -1- για κλοπές
Επιπλέον, για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων-αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών, βεβαιώθηκαν συνολικά -34- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν -3- οχήματα .
Οι παραβάσεις, αφορούσαν:
- -8- για μη χρήση προστατευτικού κράνους
- -8- για παράνομες σταθμεύσεις
- -3- για μη χρήση προστατευτικής ζώνης
- –2- για υποκλοπή μεταφορικού μέσου
- -2- για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
- -2- για ταχογράφο
- -1– για μέθη
- -8- για λοιπές διατάξεις
Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται καθημερινά.