Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:01 | 12/11/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βοιωτίας από τη σελίδα της στο fb:

Κατόπιν διαταγής του Αρχηγείου η διμοιρία υποστήριξης της Δ.Α. Βοιωτίας θα ενισχύσει επί τριημέρου (13,14,15) τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενόψει πολυτεχνείου...!!!

Διαβάστε επίσης

-20 μάχιμοι Αστυνομικοί θα λείψουν από την ήδη αποδυναμωμένη Δ.Α. Βοιωτίας για τρείς ημέρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των πολιτών της Βοιωτίας.

- Ποιος είναι ο τόσο σοβαρός λόγος για τον οποίο διαταράσσεται ο οικογενειακός προγραμματισμός των συναδέλφων μας;;;

- Σημειωτέον ότι λόγω της χιλιομετρικής αποστάσεως δεν δικαιολογείται διανυκτέρευση στην Αθήνα για τους συναδέλφους μας και αυτοί θα εργάζονται καθημερινά 13+ ώρες για τρείς συνεχόμενες ημέρες!!

- Σημειωτέον, την περασμένη Κυριακή 06/11/2022 η διμοιρία υποστήριξης της Δ.Α. Βοιωτίας και είκοσι συνάδελφοι από τη Βοιωτία εκτέλεσαν υπηρεσία στο κέντρο των Αθηνών λόγω ενός ποδοσφαιρικού αγώνα..

Η διμοιρία υποστήριξης της Δ.Α. Βοιωτίας "αδιαμαρτύρητα" έχει εκτελέσει υπηρεσία από τον Έβρο και την Κέρκυρα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και το Αγρίνιο και οπουδήποτε ανά την επικράτεια έχει διατάξει η υπηρεσία.

Το αυτό θα πράξουμε για ακόμη μία φορά χωρίς όμως να κάνουμε εκπτώσεις στα δικαιώματα μας!

Όπως η Ομοσπονδία μας τόνισε σε σημερινή της ανακοίνωση: "Επειδή, με τις προγραμματιζόμενες υπηρεσιακές μετακινήσεις επέρχεται εύλογη διατάραξη της υπηρεσιακής κανονικότητας του προσωπικού, σας καλούμε να διασφαλίσετε τις συνθήκες εργασίας καθώς και ότι η αποζημίωση όσων αστυνομικών μετακινηθούν, θα είναι η πλέον ενδεδειγμένη και ωφέλιμη – δίκαιη για όλους, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις για τις ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis