Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ειδικά μισθολογια
09:57 | 12/11/2022

Συνεχίζονται οι δηλώσεις γύρω από θέμα της αναγνώρισης του "επικίνδυνου" για το επάγγελμα του Αστυνομικού.

Αυτή τη φορά, αναφέρθηκε στο θέμα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο παρουσίασης που έγινε προχθές στους βουλευτές της Ν.Δ. για το έργο και τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης στο κρίσιμο τομέα της ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργος Προστασίας του Πολίτη δήλωσε τα εξής:

"Είμαστε δίπλα τους και δίνουμε μάχη για να ανταποκριθούμε σε θέματα που δικαιολογημένα τους απασχολούν και που δικαιολογημένα έχουν αιτήματα, και νομίζω ότι δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σας εκφράζω πλήρως και ότι έχουμε απόλυτη ταύτιση στο ότι δεν υπάρχει κάτι πιο λογικό από το να πει κανείς ότι το πιο ξεκάθαρα επικίνδυνο επάγγελμα είναι το επάγγελμα του Έλληνα αστυνομικού, τουλάχιστον για τους αστυνομικούς μας, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι είναι έξω εκεί στο δρόμο, περιπολούν και θέτουν πραγματικά την ίδια την ζωή τους και την σωματική τους ακεραιότητα καθημερινά σε κίνδυνο.

Άρα οφείλουμε να δούμε τι είναι αυτό που μπορούμε να απαιτήσουμε και σε αυτό το θέμα πάντοτε συναρτώντας τα πράγματα και με την γενικότερη οικονομική κατάσταση αλλά και το καθήκον που έχουμε να ανταποκριθούμε στο δίκαιο αίτημα των αστυνομικών μας."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis