Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 05/01/2023

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι φετινές τακτικές κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως δεν θα καθυστερήσουν όπως έγινε πέρυσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έναρξη των Κρίσεων τοποθετείται τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, χωρίς ακόμα να έχει κλειδώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης

Ασφαλώς στους κύκλους των Αξιωματικών έχει αρχίσει να κυριαρχεί η συνηθισμένη "ετήσια επιφυλακτικότητα". Ουδείς δεν θέλει "στραβοπατήματα" της τελευταίας στιγμής που θα μπορούσαν να τον φέρουν σε δυσμενή θέση στις επικείμενες Κρίσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Τάκης Θεοδωρικάκος, στον απόηχο της δολοφονικής επίθεσης που έγινε μέσα σε κατάστημα στη Νέα Σμύρνη είχε δηλώσει πως κάθε αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας αξιολογείται, όπως αξιολογούμαστε όλοι σε κάθε δουλειά που κάνουμε.

Επίσης, ο Υπουργός είχε τονίσει ότι αξιολογεί διαρκώς τη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας και πως σε ένα μήνα έχουμε κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ο ίδιος θα πράξει αυτό που πρέπει με βάση τη θεσμική του ευθύνη και τα κριτήρια που προβλέπουν οι νόμοι και οι κανονισμοί (δείτε εδώ περισσότερα).

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis