Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ
09:59 | 15/04/2023

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για όλους και για όλα στην αποκλειστική και αποκαλυπτική του συνέντευξη στο Oknews.gr. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης άνοιξε τα χαρτιά του και έκανε αναφορές σε κάποια από τα πιο καυτά ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για το μεγάλο όραμα για την κατασκευή του φράχτη σε όλο το μήκος των συνόρων του Έβρου και τόνισε ότι το έργο θα γίνει. Αναφέρθηκε στην ΕΛΑΣ και στον ρόλο της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Μίλησε για το δύσκολο έργο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά και το τεράστιο έργο που έγινε επί των ημερών του.

Αναφέρθηκε στην προσπάθεια στήριξης των αστυνομικών και υποσχέθηκε προσπάθεια για να δοθεί επίδομα επικινδυνότητας στους αστυνομικούς την επόμενη 4ετία.

Μίλησε για τις εκλογές, κάλεσε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει στις πρώτες κάλπες, λέγοντας ότι αυτές είναι οι κρίσιμες εκλογές, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα θα έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θυμίζοντας την εικόνα της Ελλάδας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε μεταξύ άλλων:

 

«Να πάνε να το πουν στους Εβρίτες – Δεν υπάρχει Έλληνας να μην θέλει τον φράχτη»

Για τον Έβρο, τον φράχτη και τους παράνομους μετανάστες ανέφερε:

«Μόνο 2022 265.000 παράνομοι μετανάστες επιχείρησαν να μπουν στην Ελλάδα. Αν δεν υπήρχε φράχτης 37,5 χλμ.,. δεν υπήρχε η αστυνομία. θα έμπαιναν και θα ακολουθούσαν εκατομμύρια άλλοι δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη. Μόνο το 2002 συλλάβαμε 1.500 εγκληματίες διακινητές μεταναστών.

Για να το περιορίσουμε δραστικά πρέπει να κάνουμε φράχτη σε όλο το μήκος του Έβρου 140 χιλιόμετρα Αν ο λαός μας εμπιστευθεί θα ολοκληρώσουμε το σύνολο του έργου.

Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ευρωβουλευτής έβαλε θέμα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο (σ..σ: εννοεί τον κ. Παπαδημούλη) ευθέως να μην δοθεί χρηματοδότηση για τον φράχτη Αν διαφωνούν να πάνε να το πουν πάνω στους Εβρίτες, στους Έλληνες της Μακεδονίας και της Θράκης

Σε κάθε γωνιά δεν υπάρχει Έλληνας να διαφωνεί με την κατασκευή του φράχτη

 

«Δεν θα πάει ο τόπος σε ακυβερνησία»

Για τις εκλογές και την αυτοδυναμία ανέφερε:

«Δεν θα πάει ο τόπος σε ακυβερνησία. Ίσως χρειαστεί να ξαναπάμε σε εκλογές, αλλά εκλογές είναι αυτές στις 21 Μαΐου. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό σε ό,τι αφορά να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας, τότε αυτό δεν θα είναι καλό για τον ελληνικό λαό.

Η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια να γυρίσει σε ότι έζησε από το 2015 έως το 2019. Ήταν ένα αποτυχημένο πείραμα. Δεν είχαμε σύνορα όπως είχε πει ο κ. Τσίπρας. Δεν θέλουμε να μπουν χιλιάδες παράνομοι μετανάστες. Να γυρίσουμε στην εποχή της Μόριας. Στο αποτυχημένο κράτος που είχε ανοίξει τα σύνορα. Να γυρίσουμε στην εποχή των συντάξεων που κόπηκαν στη μέση, των capital controls…

Έχω αγωνιστεί 38 χρόνια στη ζωή μου, έχω 38 χρόνια ένσημα και αισθάνομαι άσχημα να βλέπω ότι ο προηγούμενη κυβερνημένη οδήγησε την Ελλάδα σε οικονομική αποτυχία. Πρέπει ο κόσμος να ψηφίσει ότι δεν θα ξαναγυρίσουμε σε εκείνη την εποχή. Θέλουμε ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση».

Για το έργο της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: Δώσαμε μεγάλη μάχη με τεράστιους εν μέσω πολλών δεινών. Ακρίβεια, πόλεμος στην Ουκρανία, κορονοϊός. Δώσαμε μεγάλη μάχη, αλλά τα καταφέραμε. Είχαμε ισχυρή Ελλάδα και κοινωνία και οικονομία Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση με ξεκάθαρο πρόγραμμα με όραμα και στόχους να πάει η χώρα μπροστά. Στη δική μας αντίληψη αυτή είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

 

Για τη δύσκολη δουλειά στο υπουργείο του Προστασίας του Πολίτη είπε:

«Η δουλειά στο υπουργείο προστασίας του πολίτη είναι σκληρή. Απαιτεί ελάχιστο ύπνο, κόπο, διαχείριση των κρίσεων. Τα έχουμε πάει καλά. Οραματιστήκαμε, πραγματοποιήσαμε και συνεχίζουμε μια σειρά αλλαγές στην Αστυνομία, που την κάνει πιο φιλική στον πολίτη, δημοκρατική και πολύ σκληρή απέναντι στο έγκλημα.

Είμαι δίπλα στους αστυνομικούς μας. Λύσαμε θέματα και προβλήματα όπως το βαθμολόγιο, τις 64 ώρες νυχτερινή υπερωρία, δώσαμε έκτακτο επίδομα 600 ευρώ την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μαζί με αστυνομικούς την επόμενη 4ετία θα κάνω τα πάντα να καθιερώσουμε το επίδομα επικίνδυνου επαγγέλματος.

Μπράβο στους αστυνομικούς για τη δουλειά που κάνουν στα σύνορα. Μας προστατεύουν από τους παράνομους μετανάστες, κάτι που αποτελεί για μας προτεραιότητα».

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα  oknews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis