Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
cop_unsplash
15:39 | 01/10/2023

Θέλετε αποκλειστική αστυνομική προστασία στην πολιτεία Κεράλα της Ινδίας; Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε, τότε ένας αστυνομικός και ένας εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος θα είναι στη διάθεσή σας. Πέρα από αυτό, έχετε ακόμη και το δικαίωμα χρήσης ενός αστυνομικού σταθμού για 12.000 Rs την ημέρα, σύμφωνα με μια αναφορά των Times of India.

Σύμφωνα με τον κατάλογο τιμών του προσφερόμενου πακέτου ενοικίασης αστυνομικής προστασίας στην Ινδία, η επιλογή ενός αστυνομικού της πολιτικής αστυνομίας θεωρείται η πιο οικονομική επιλογή, καθώς κοστίζει 610 Rs.

Διαβάστε επίσης

Ωστόσο, η μίσθωση αστυνομικών σκύλων κοστίζει 7.280 Rs την ημέρα και η ενοικίαση ασύρματου εξοπλισμού κοστίζει 12.130 Rs.

 

Δεν υπάρχει καμία εξήγηση ως προς το γιατί κοστίζει περισσότερο η ενοικίαση ενός αστυνομικού σκύλου από έναν αστυνομικό και γιατί η ενοικίαση ενός αστυνομικού τμήματος και του ασύρματου εξοπλισμού έχουν περίπου την ίδια τιμή.


Δείτε ακόμα στο Policenet.gr: Μέσα σε ένα χρόνο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή τοποθετήθηκαν σε διαφορετική θέση 1.000 Αστυνομικοί του Λονδίνου


Πρόκειται για ένα σύστημα που δέχεται ευρέως κριτική σε όλη την πολιτεία.

Ωστόσο δεν είναι καινούργιο - υπάρχει εδώ και λίγο καιρό. Εφαρμόστηκε πρόσφατα βρίσκοντας ομολογουμένως μεγάλη ανταπόκριση σε ταξιδιώτες.

 

Οι συχνότερες περιπτώσεις τέτοιων ενοικιάσεων περιλαμβάνουν ιδιωτικά πάρτι, εταιρείες ψυχαγωγίας και κινηματογραφικά συνεργεία.


Δείτε ακόμα στο Policenet.gr: Αυτός είναι ο αρχικός μισθός για τους αστυνομικούς του LAPD - Η αύξηση των αποδοχών οδήγησε και σε αύξηση των αιτήσεων για πρόσληψη


Ενώ αμφισβητείται το ηθικό υπόβαθρο πίσω από μια τέτοια κίνηση, ορισμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι άτομα ή ομάδες που η κυβέρνηση αναμένει να χρησιμοποιήσουν τα πακέτα είναι κατά κύριο λόγο εύποροι και ζητούν υπηρεσίες προστασίας για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Το ζήτημα της ασφάλειας που σχετίζεται με την ενοικίαση αστυνομικών με όπλα και τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται τονίστηκε επίσης από πολλούς.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis