Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:39 | 01/10/2023

Στην Αγγλία η πρόσληψη των αστυνομικών γίνεται στην ουσία από τα ίδια τα τμήματα.

Οι απαιτήσεις τους ποικίλλουν γενικά αλλά η πιο βασική προϋπόθεση εάν θέλετε να γίνετε αστυνομικός στην Αγγλία είναι να είστε πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου και να έχετε περάσει κάποιους συγκεκριμένους ελέγχους.

Διαβάστε επίσης

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γίνετε αστυνομικός ακόμη και αν ανήκετε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, υπό την προϋπόθεση ότι ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία τρία χρόνια.

Επιπλέον υπάρχει όριο ηλικίας από 18 έως 50 ετών.

 

Προσόντα που θεωρούνται απαραίτητα:

• Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

• Πρέπει να είστε σε θέση να σκέφτεστε λογικά

• Γνώσεις στατιστικής

Τα διάφορα αστυνομικά τμήματα έχουν διαφορετικά κριτήρια επιλογής. Ωστόσο, υπάρχει ένα βασικό τεστ εξειδίκευσης που σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να περάσει κανείς για να γίνει αστυνομικός στην Αγγλία.

1


Δείτε ακόμα στο Policenet.gr: Αστυνομικοί παρέδωσαν τα όπλα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας στη Βρετάνια


 

Η διαδικασία είναι η εξής:

Αρχικά, πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα αστυνομίας στην περιοχή σας και να ζητήσετε ένα δελτίο αίτησης. Συμπληρώνετε την αίτηση προσεκτικά και την υποβάλετε στις αρχές.

Μόλις γίνει αποδεκτή, καλείστε να συμμετέχετε σε μια δοκιμή αξιολόγησης που κρίνει τις ικανότητές σας στα Αγγλικά, τη λογική συλλογιστική και τα μαθηματικά.


Δείτε ακόμα στο Policenet.gr: Μέσα σε ένα χρόνο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή τοποθετήθηκαν σε διαφορετική θέση 1.000 Αστυνομικοί του Λονδίνου


Εάν περάσετε αυτό το τεστ, υπάρχει μια σειρά από φυσικές εξετάσεις και συνεντεύξεις που πρέπει να περάσετε.

Υπάρχει επίσης μια δοκιμή Fitness Related Fitness ή JRFT που δοκιμάζει την αντοχή και ελέγχει την φυσική σας κατάσταση.

1

*Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκείς γνώσεις σχετικά με το αστυνομικό τμήμα στο οποίο επιθυμείτε να εργαστείτε. Πρέπει να γνωρίζετε την περιοχή που καλύπτεται από αυτήν, τη διάρθρωσή της, τα ανώτερα στελέχη της στη δύναμη και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτή η αστυνομική υπηρεσία.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis