Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 09/06/2023

Καταδρομική επίθεση πραγματοποιήθηκε από ομάδα 15 περίπου ατόμων το βράδυ της Πέμπτης (8/6), προκαλώντας υλικές ζημιές στα ΕΛ.ΤΑ, σε καταστήματα και ΑΤΜ στο Κουκάκι. 

Συγκεκριμένα στις 11.30 ώρα το βράδυ της Πέμπτης, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ στην οδό Βεΐκου στο Κουκάκι, προς τον Νέο Κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Μία ομάδα 15 ατόμων έκανε καταδρομικές επιθέσεις μεταξύ άλλων και σε άλλα καταστήματα και ιδιωτικές επιχειρήσεις προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Η επίθεση έγινε προκειμένου να απελευθερωθεί ένας αντιεξουσιαστής, ο οποίος έχει το προσωνύμιο «τοξοβόλος του Συντάγματος» και έχει εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή του.

Ο αντιεξουσιαστές έχει καταδικαστεί σε 16χρόνια φυλακή για κλοπές και οπλοκατοχή το 2013. Είναι φοιτητής στη Γεωπονική, ζήτησε να του δοθεί φοιτητική άδεια, έγινε η μεταγωγή του από τις φυλακές του Μαλανδρίνου στον Κορυδαλλό, ωστόσο δεν του έχει δεθεί η εν λόγω άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε απεργία πεινάς για 8η μέρα, ενώ στον δρόμο έχουν ρίξει και τρικάκια.

Μάλιστα έγιναν 9 προσαγωγές. Αυτή τη στιγμή είναι κατεστραμμένα 2 ΑΤΜ τραπεζών, ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, ένα σούπερ μάρκετ, καθώς και το κατάστημα των ΕΛΤΑ.

megatv.com

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis