Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:54 | 17/04/2023

Ένας 36χρονος από το Τέξας θα περάσει 70 χρόνια στη φυλακή, επειδή έφτυσε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της σύλληψής του πέρυσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Λάρι Πίρσον καταδικάστηκε στις 12 Απριλίου αφού κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες παρενόχλησης δημόσιου υπαλλήλου, ανέφερε πρώτο το KLBK News. Η εφημερίδα Lubbock Avalanche-Journal επιβεβαίωσε επίσης την καταδίκη.

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή επίθεση τον Μάιο του 2022, όταν μια γυναίκα ειδοποίησε στην αστυνομία στο Λάμποκ του Τέξας, δήλωσε η εισαγγελέας Τζέσικα Γκόρμαν. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Πίρσον τη χτύπησε πολλές φορές και ότι είχε όπλο - το οποίο αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν αεροβόλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται τις αρχές, αφού ο Πίρσον τέθηκε υπό κράτηση, φέρεται να εκνευρίστηκε που δεν συνελήφθη η γυναίκα αντί γι' αυτόν και άρχισε να κλωτσάει τις πόρτες του περιπολικού.

Όταν δύο αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του οχήματος και διέταξαν τον Πίρσον να σταματήσει, ο εισαγγελέας είπε ότι έφτυσε και τους δύο και συνέχισε να το κάνει μέχρι να φτάσουν στο κέντρο κράτησης της κομητείας Λάμποκ.

Κατά τη διάρκεια της τελικής αγόρευσης της δίκης, η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε από τους ενόρκους να εξετάσουν μια ποινή που κατά την άποψή της θα «έστελνε ένα μήνυμα», σημειώνοντας ότι ο Πίρσον είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία και οικογενειακή βία, σύμφωνα με το KLBK News.

Ως αποτέλεσμα, ο Πίρσον θα μπορούσε να λάβει ελάχιστη ποινή φυλάκισης 25 ετών, προσθέτει το δημοσίευμα.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι η καταδίκη ήταν για «απλό πλημμέλημα» σε μια περίσταση που «ξέφυγε από τον έλεγχο».

Πηγή:  gazzetta.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis