Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:29 | 07/06/2023

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου, με τα σενάρια να κλίνουν σε θανάσιμο χτύπημα του 80 κιλών κριαριού

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της κτηνοτρόφου στο χωριό Ποδοχώρι Καβάλας, όπου η ίδια βρέθηκε νεκρή λίγα μέτρα από το ποιμνιοστάσιό της.

Διαβάστε επίσης

Χθες πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα εξετάσεων DNA προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας, ενώ ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

Πού καταλήγει ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει σχεδόν 80 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο ιατροδικαστής απέκλεισε το γεγονός να έχει πεθάνει από ανθρώπινο χέρι γιατί εάν την είχε χτυπήσει κάποιος, λόγω των τραυμάτων της, δεν θα μπορούσε να διανύσει την απόσταση των 400 μέτρων από το μαντρί μέχρι το σπίτι. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες το κριάρι είχε δείξει και στο παρελθόν επιθετικό χαρακτήρα.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη. Είχε ύψος 1,50 και ζύγιζε 52 κιλά. Είχε πρόβλημα οστεοπόρωσης και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν θα χρειάζονταν πολλά χτυπήματα για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis