Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:27 | 27/03/2024

Η δημιουργία των νέων ομάδων ΟΠΚΕ εντός της ΓΑΔΘ, εκτός από το ότι είχε σαν αποτέλεσμα να μετακινηθεί παρά τη θέλησή του μεγάλος αριθμός συναδέλφων από τις οργανικές του Υπηρεσίες διαταράσσοντας την προσωπική, οικογενειακή και υπηρεσιακή τους καθημερινότητα, δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στο προσωπικό των λοιπών αστυνομικών υπηρεσιών.

Όπως είναι φυσικό η δραστηριοποίηση των ανωτέρω ομάδων έχει ήδη ως άμεσο επακόλουθο την αύξηση των προσαγωγών και συλλήψεων για τη διεκπεραίωση των οποίων επιφορτίζονται προφανώς τα κατά τόπους Τ.Α. και Α.Τ.

Πολιτική και φυσική ηγεσία όμως, δεν μερίμνησαν να ενισχύσουν παράλληλα και τα υποστελεχωμένα Α.Τ. και Τ.Α. της πόλης και ειδικά εκείνα όπου στην εδαφική τους αρμοδιότητα δραστηριοποιούνται οι εν λόγω ομάδες. Αντ' αυτού μάλιστα προέβησαν στη στελέχωση τους με προσωπικό από τις ήδη προαναφερθέντες υποστελεχωμένες υπηρεσίες.

Οι προσαγωγές και οι συλλήψεις χρήζουν προανάκρισης, μεταγωγής κλπ διοικητικών και υπηρεσιακών διαδικασιών για τις οποίες απαιτείται προσωπικό εκτός αν άλλαξε ή θα αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζουμε..

Μάλιστα, όπως έχουμε ενημερωθεί προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι τοπικές υπηρεσίες στις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες τους προβαίνουν συνεχώς σε τροποποίηση της διάταξης υπηρεσίας αλλά και σε ανάκληση ημερήσιων αναπαύσεων!!

Απαιτείται πλέον, άμεσα, η ηγεσία να μεριμνήσει για την ενίσχυση των πολύπαθων Α.Τ. και Τ.Α. Θεσσαλονίκης, αφού η διατάραξη της ομαλής λειτουργίας τους, έχει άμεσες και αρνητικές, δυστυχώς, συνέπειες στη γενικότερη λειτουργία, απόδοση και αστυνόμευση όλων των Υπηρεσιών και στην εικόνα του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας!

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Αντωνίου Ευάγγελος
Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Θ.
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis