Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
περιπολικό_intimenews
12:01 | 27/03/2024

Βόλος: «Φόβος και τρόμος» για τον 18χρονο γιο της, τον 75χρονο σύντροφό της και τους αστυνομικούς που πήγαν να τη συλλάβουν, έγινε μια 54χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, που όταν πίνει είναι εκτός εαυτού και χτυπάει όποιον βρει μπροστά της!

Η γυναίκα συνελήφθη το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, στην Αγριά, διότι κατανάλωσε κρασί με το φαγητό το μεσημέρι, χτύπησε τον 18χρονο γιο της από προηγούμενο γάμο και όταν ο σύντροφός της μπήκε στη μέση για να προστατέψει το παιδί, του προκάλεσε σωματικές βλάβες, ενώ παρόμοια επεισόδια έγιναν και στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Όταν κλήθηκε η Αστυνομία, περιπολικό πήγε στο σπίτι με δύο αστυνομικούς για να τη συλλάβουν, επιτέθηκε και κατά των αστυνομικών, χτυπώντας τους και τελικά, τέσσερα άτομα κατάφεραν να τη βάλουν στο περιπολικό μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί, αλλά το Δικαστήριο αναβλήθηκε, διότι δεν είχε δικηγόρο και της όρισε το Δικαστήριο για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της και, μετά τη δήλωση του συντρόφου της ότι φοβάται, διότι η γυναίκα όταν πίνει γίνεται άλλος άνθρωπος και τον χτυπάει, αποφασίστηκε να διατηρηθεί η κράτησή της μέχρι σήμερα που θα δικαστεί. Το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, η αλλοδαπή βρισκόταν στο σπίτι του συντρόφου της, όπου διαμένει με τον 18χρονος γιο της, από προηγούμενο γάμο, ετοίμαζε το μεσημεριανό γεύμα, άρχισε να πίνει κρασί και ξαφνικά, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισε να χτυπάει τον 18χρονο.Τότε ο 75χρονος σύντροφός της μπήκε τη μέση για να προστατέψει το παιδί, η γυναίκα τον έσπρωξε, τον χτυπούσε στο πρόσωπο και τον άρπαξε από τον λαιμό.

Ο άνδρας κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια της, ειδοποίησε την Αστυνομία και όταν στο σπίτι πήγε περιπολικό με δύο αστυνομικούς, η γυναίκα, που δεν μιλάει ελληνικά, αντιστάθηκε στη σύλληψη, χτύπησε τους αστυνομικούς και μάλιστα έπιασε έναν από τον λαιμό και του πίεζε το πρόσωπο στο τζάμι του περιπολικού!

«Όταν πίνει… γίνεται άλλος άνθρωπος!»

Η 54χρονη συνελήφθη και κρατήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια. Με τη βοήθεια διερμηνέως ζήτησε να της οριστεί δικηγόρος για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της, ενώ ο σύντροφός της που ρωτήθηκε, κατέθεσε ότι τα πάνε καλά με τη γυναίκα όταν δεν πίνει, αλλά όταν πίνει… γίνεται άλλος άνθρωπος, τον χτυπάει συνεχώς και ο ίδιος αμύνεται, εκτός από το πρόσφατο επεισόδιο, ανάλογη συμπεριφορά έχει επιδείξει και στο παρελθόν και άφησε να εννοηθεί ότι χρειάζεται να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Όταν η πρόεδρος του Δικαστηρίου, τον ρώτησε αν φοβάται από τη συμπεριφορά της, ο 75χρονος απάντησε θετικά και συμπλήρωσε ότι η γυναίκα έχει πολύ μεγάλη δύναμη και κατά τη σύλληψή της, τέσσερις άνδρες κατάφεραν με κόπο να τη βάλουν στο περιπολικό…

Πηγή: magnesianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis