Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:59 | 18/12/2023

Οικειοθελώς παραδόθηκε, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών ο 33χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος συνελήφθη ως συνεργός του ένοπλου που επιτέθηκε, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τους τρεις Κρητικούς το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι.

Μέσω της δικηγόρου του, Ματίνας Μάρκου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στην "Κ", ο 33χρονος αρνείται ότι είχε ανάμειξη στο επεισόδιο και δηλώνει αιφνιδιασμένος από την αντίδραση του φυγόποινου συγκατηγορούμενού του.

Διαβάστε επίσης

Όπως εξηγεί η κ. Μάρκου, ο εντολέας της είχε φιλική σχέση με τον δράστη της ένοπλης επίθεσης τους τελευταίους 7 μήνες. Το βράδυ της Παρασκευής είχαν βγει μαζί, αρχικά στα Βρηλίσσια, εκεί δηλαδή όπου εντοπίστηκε το ανθρακί τζιπ στο οποίο επέβαιναν, και εν συνεχεία στο Γκάζι.

Τη στιγμή που έφευγαν από κλαμπ, το τζιπ έπεσε σε μια λακούβα, με συνέπεια να λερωθούν από τα νερά τα θύματα της επίθεσης που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο. Αντέδρασαν, ακολούθησε διαπληκτισμός, με τον 33χρονο να χαστουκίζει ένα από τα θύματα, ενώ ο καταζητούμενος φυσικός αυτουργός έβγαλε όπλο που είχε στην κατοχή του και τραυμάτισε σοβαρά τρεις εξ αυτών.

Η κ. Μάρκου μιλώντας στην Καθημερινή υποστηρίζει ότι ο εντολέας της δεν γνώριζε ότι ο συνδαιτυμόνας του οπλοφορούσε και προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση του από τα αιματηρά γεγονότα. Προσθέτει, ότι ο 33χρονος έχει λευκό ποινικό μητρώο και ουδεμία σχέση έχει με κυκλώματα μπράβων, όπως αναφέρθηκε τα δύο προηγούμενα εικοσιτετράωρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος χαστούκισε ένα εκ των τριών θυμάτων, τονίζοντας ότι δεν περίμενε πως ο δράστης θα έβγαζε όπλο και θα πυροβολούσε.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis