Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
motor oil
12:16 | 27/01/2023

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Για ακόμη μια φορά ο Όμιλος Motor Oil Hellas δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία και την υποστήριξη του προς το έμψυχο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, κάνοντας μια ακόμη δωρεά προς το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του policenet.gr, δύο ακόμη σύγχρονα περιπολικά ενισχύουν τον στόλο του Α.Τ. των Αγίων Θεοδώρων, πρόκειται για ένα Mazda 3 και ένα Suzuki s-cross (υβριδικό).

Ο όμιλος Βαρδινογιάννη αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που διατρέχουν καθημερινά οι αστυνομικοί, χορήγησε και δέκα (10) ολοκαίνουργια αλεξίσφαιρα για το προσωπικό του Α.Τ. κάνοντας τους αστυνομικούς να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια για την σωματική τους ακεραιότητα.

Εικόνα
motor oil - δωρεα

 

Δηλώσεις του Ταξίαρχου της Διεύθυνσης Κορινθίας κ. Χαράλαμπου Τετράδη:

"Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας παραλαμβάνει δύο περιπολικά και δέκα αλεξίσφαιρα γιλέκα προσφορά του Ομίλου Motor Oil Hellas. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Κανελλόπουλο και τον κ. Στειακάκη για την υποστήριξή τους. Η πράξη αυτή δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την αγάπη που υπάρχει προς το Σώμα. Ευχόμενος υγεία, τους ευχαριστώ και τους απονέμω μια αναμνηστική πλακέτα!"

Εικόνα
motor oil
Η αναμνηστική πλακέτα που απονεμήθηκε

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας κ. Σπύρος Ράτης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Όμιλο Βαρδινογιάννη αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη χορηγία συνδυαστικά με την ενίσχυση του Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων από αστυνομικούς, θα βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που καλούνται να αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Εικόνα
motor oil

 

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος ανέφερε στο policenet.gr, ότι η Motor Oil Hellas βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην κοινωνία και στην αστυνομία και θέλησε να τους ευχαριστήσει προσωπικά για το έργο που επιτελεί. "Ο Όμιλος βρίσκεται πάντα δίπλα μας, αρωγός σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται", συμπλήρωσε.

Εικόνα
motor oil

 

Εικόνα
μ
Νέο περιπολικό που δωρήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία

 

Εικόνα
Morol oil
Νέο περιπολικό που δωρήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία
Εικόνα
motor oil
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis