Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100πpol
09:59 | 17/04/2023

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος, είναι δρομέας υπεραποστάσεων. Το Σάββατο 8 Απριλίου πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στην Αυστρία και έχει κάνει περήφανη τη χώρα μας βγαίνοντας πρώτος στο Σπάρταθλον το 2021 και το 2022.

Ο μεγάλος αθλητής μιλάει στο Newsbomb.gr για τον αθλητισμό, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις των μεγάλων αποστάσεων, μας αφηγείται την εμπειρία από το Σπάρταθλον του 2022 και περνάει τα πιο δυνατά μηνύματα για τον αθλητισμό και τη δύναμη της θέλησης.

Διαβάστε επίσης

 

Φώτης Ζησιμόπουλος, αστυνομικός στο επάγγελμα, πατέρας δύο παιδιών, σύζυγος, αθλητής, δρομέας μεγάλων αποστάσεων και νικητής στο Σπάρταθλον το 2021 και το 2022.

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος μπορεί να μην είναι τόσο γνωστός σε όλους μας, ωστόσο είναι ένα από τα ονόματα που θα πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για αυτόν ως Έλληνες, καθώς κρατάει την Ελληνική σημαία σε κάθε τερματισμό και αγωνίζεται πάντα προσπαθώντας να φέρει την πρωτιά, όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για την ίδια του τη χώρα. Και τα καταφέρνει αρκετά καλά.

Εικόνα
1

Είναι ένας αθλητής παράδειγμα καθώς η καθημερινότητά του περιλαμβάνει επαγγελματικές υποχρεώσεις ως αστυνομικός, οικογένεια με δύο παιδιά, πολύωρες προπονήσεις αλλά και απουσίες ημερών αφού δίνει το «παρών» σε μεγάλες διοργανώσεις.

Με πολύ πείσμα και θέληση για τη νίκη ο Φώτης Ζησιμόπουλος ξεχώρισε στο Σπάρταθλον του 2022 τρέχοντας 246,8 χιλιόμετρα από την Αθήνα έως τη Σπάρτη, κατακτώντας μέσα από δυσκολίες και εμπόδια την πρώτη θέση.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου της Μαριάννας Κρασανάκη στην ιστοσελίδα newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis