Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:19 | 18/12/2022

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε  το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο Α’ Βοηθειών – ΚΑΡ.Π.Α. μετά από πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Κοζάνης και σε συνεργασία από το Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης.

Τη δράση παρακολούθησαν μέλη και φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που εκπαιδεύτηκαν στις βασικές  Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.), συμμετέχοντας ενεργά σε προσομοίωση αντιμετώπισης περιστατικών. Στο τέλος του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Διαβάστε επίσης

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Επειδή η πρόληψη και η έγκαιρη επέμβαση και παροχή πρώτης βοήθειας, όταν υπάρχει η κατάλληλη γνώση, μπορούν να σώσουν ζωές και επειδή τέτοιες δράσεις προάγουν την υγεία και καθιστούν τους επαγγελματίες ικανότερους να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, παρόμοιες δράσεις θα επαναληφθούν και στο μέλλον.

Η πρόεδρος Φωτεινή Ρώμα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους, να έχουν πάντα υγεία και οι γνώσεις που απέκτησαν να μην τους χρειαστούν ποτέ ……

Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή

Η Γ. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

    

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis