Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 26/05/2023

Δεμένους και φιμωμένους εγκατέλειψαν μέσα στο σπίτι τους ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, άγνωστοι δράστες, στην περιοχή του παλαιού Φαλήρου, όταν μπήκαν τα ξημερώματα για να τους ληστέψουν.

Ο 84χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο παλαιό Φάληρο είδε ξαφνικά τους ληστές μέσα στο σπίτι του να τον απειλούν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου αν αντιδράσει και δεν τους πει που έχει χρήματα και κοσμήματα.

Διαβάστε επίσης

Την ίδια ώρα ακινητοποίησαν και την 60χρονη Ρωσίδα σύζυγο του και αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, άρχισαν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι.

Όταν τελικά βρήκαν χρήματα και κοσμήματα τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν και αρκετή ώρα αργότερα τα θύματα κατάφεραν να λυθούν και να επικοινωνήσουν με την Άμεση Δράση, η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να κάνει αναζητήσεις των δραστών, χωρίς, όμως, κάποιο αποτέλεσμα.

Σοκαρισμένα τα δύο θύματα προσπάθησαν να δώσουν κάποια στοιχεία από τα χαρακτηριστικά των ληστών, με τις αρχές ασφαλείας να λένε ότι πρόκειται για δράστες, οι οποίοι δεν αποκλείεται να έχουν ξαναχτυπήσει στην περιοχή.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis