Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙΑΣ
11:39 | 29/12/2025

Γράφει ο Λεπίδας Σπυρίδων τακτικό μέλος Δ.Σ Π.Ο.Α.Ε.Φ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών και Αστυνομικών προερχόμενων εξ Ειδικών Φρουρων)/ οργανωτικός Γραμματέας του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α:

Τα 2 προηγούμενα 24ωρα, αστυνομικοι της ΔΙ.ΑΣ των Αθηνών, προέβησαν σε 2 συλλήψεις Τουρκων στην περιοχή της Ομονοίας που δείχνει οτι το ψηφιδωτό της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας , φαίνεται να αλλάζει.

Διαβάστε επίσης

Στις 27/12 Τούρκος με βαρυ ποινικο παρελθόν στην γείτονα χώρα, (εμπλεκομενος σε περιστατικα πυροβολισμων στην Αγκυρα με kalasnikov οπου ειχε τραυματιστει και στην συνεχεια τροφιμος φυλακων Τουρκιας)κυκλοφορούσε με υπερπολυτελες mercedes στην περιοχή του κέντρου οταν σε έλεγχο των αστυνομικων της ΔΙ.ΑΣ συνελήφθη να κατέχει πιστόλι τουρκικής κατασκευής εντός του παντελονιού του , με σφαίρα στη θαλαμη, ετοιμο προς χρήση, και όχι μονο αυτο ,αλλα κατά τον έλεγχο και την προσέγγιση των αστυνομικων της ΔΙ.ΑΣ προσπάθησε να το "βγαλει", με τους άνδρες της ΑΔ να μην του αφήνουν τετοιο περιθώριο .Συνελήφθη και οδηγηθηκε στο Τ.Δ.Ε.Ε Ομονοιας οπου οδηγηθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες.

Στις 28/12 παλι αστυνομικοι της ΔΙ.ΑΣ στην οδό Μαρνης στην περιοχή της Ομονοίας εντόπισαν 2 αλλοδαπούς για να τους ελέγξουν ,κατά την προσέγγιση τους οι 2 αλλοδαποί, Τουρκοι στην υπηκοοτητα, τράπηκαν σε φυγη ,τρέχοντας αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας ωστε οι αστυνομικοι να μην μπορούν να τους ακολουθήσουν με τις μηχανες ,με κίνδυνο και των υπολοίπων χρηστών της οδού.

Φυσικά συνελήφθησαν και οι 2 , μάλιστα ο ενας , λιγο πριν την συλληψη του απο τους αστυνομικούς έβγαλε μαχαίρι 30 εκ. το οποίο όμως απέρριψε και συνελήφθη.

Ο ενας ο 32χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα χωρις νόμιμα έγγραφα, και ξεκινησαν οι διαδικασιες απελασης του, ενω ο έτερος 30χρονος φαίνεται να ειναι/ηταν στρατιωτικός στην Τουρκία ,μπηκε επισης παρανομα και φαινεται να προσπαθούσε να βγάλει πλαστα έγγραφα ειτε για την παραμονή του ,ειτε για την μετακίνηση του σε αλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Συνελήφθη για παράβαση του νόμου περι όπλων, απείθεια,αντίσταση και ξεκινησαν επίσης οι διαδικασιες απελασης του.

Όπως και να εχει το ελληνικό FBI φαίνεται να ειναι απο πανω, εχοντας και feedback απο την πολυ σημαντική δουλεια που γινεται απο τους πρώτους ανταποκριτές της Α.Δ στην περιοχή του κέντρου.

ΔΙ.ΑΣ Αθηνων κυριες και κύριοι..

 

 

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis