Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:07 | 13/12/2022

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Συνδέσεις".

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την υπόθεση του 16χρονου Ρομά, ο οποίος έχασε  τη ζωή του, οκτώ ημέρες μετά την αιματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Ο κ. Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., παρουσίασε την εκδοχή του εντολέα του για τις συνθήκες της τραγωδίας.

"Σε εκείνη την περιοχή, τα φορτηγά που περνάνε έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα της ασφάλτου. Υπάρχουν αυτά τα σαμαράκια και ακριβώς μετά είναι οι γραμμές. Σε εκείνο το σημείο η μηχανή αναπήδησε και δικαιολογείται. Δέκα πόντους να σηκωθεί η μηχανή πιο πάνω βαλλιστικά, αλλάζει εντελώς η στόχευση", δήλωσε ο κ. Κούγιας.

Η φράση "αναπήδησε και δικαιολογείται" προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Παπαχλιμίντζου, με τον δικηγόρο να κατηγορεί τον παρουσιαστή πως ειρωνεύεται τα λεγόμενά του.

Ο έντονος διάλογος που ακολούθησε είναι ενδεικτικός του κλίματος στην εκπομπή:

Παπαχλιμίντζος: Αναπήδησε και ταυτόχρονα πυροβόλησε;

Κούγιας: Ναι, εκείνη την ώρα δεν βλέπει, είναι εν κινήσει.

Παπαχλιμίντζος: Λίγο σενάριο ταινίας μου φαίνεται αυτό κύριε Κούγια.

Κούγιας: Έχετε μία τάση να θέλετε να απομυθοποιήσετε οτιδήποτε είναι υπερασπιστικό για τον αστυνομικό και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Παπαχλιμίντζος: Δεν έχω τάση να απομυθοποιώ τίποτα.

Κούγιας: Δεν ξέρω αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους αστυνομικούς. Χωρίς να γνωρίζετε την δικογραφία, ειρωνεύεστε οτιδήποτε σας λέω. Νομίζετε ότι δεν θα σας δείρουν άμα βγείτε έξω;

Δείτε το σχετικό βίντεο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis