Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ_INTIME
09:19 | 23/11/2023

Εχθές Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ.Γιάννης Οικονόμου υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Θηβαίων κ.Γιώργο Αναστασίου και τον κ.Λευτέρη Κτιστάκη, Βουλευτή Νομού Βοιωτίας σε μια προγραμματισμένη συνάντηση με σκοπό να συνδιαλλαγούν και να αποφασίσουν από κοινού γύρω από τα τρέχοντα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών.

Το ζήτημα που τέθηκε επί τάπητος αφορούσε το υποστελεχωμένο Αστυνομικό Τμήμα της Θήβας και όσα απορρέουν από αυτό σε επίπεδο λειτουργικότητας.

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή το πρόσφατο τραγικό συμβάν που διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, επικαιροποιήθηκε το θέμα που αφορά στο αίσθημα ασφάλειας του πολίτη.

Μετά από ενδελεχή συζήτηση και ενημέρωση του Υπουργού για ποικίλα ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια όλων μας, ο ίδιος δεσμεύτηκε να επανδρώσει το Αστυνομικό Τμήμα έως 10 άτομα επιπλέον.

1

Επιπλέον ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο της συνδρομής ειδικών επιχειρησιακών ομάδων ΟΠΚΕ προκειμένου να αυξηθεί η λειτουργικότητα και η ευελιξία της Υπηρεσίας αλλά και να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ελληνική Αστυνομία γίνεται ... «hi-tech»

Ο Δήμαρχος Θηβαίων δήλωσε ικανοποιημένος από την διεξαγωγή της εν λόγω συνάντησης και βρίσκεται εν αναμονή της εκπλήρωσης των συγκεκριμένων δεσμεύσεων καθώς το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών είναι ύψιστης σημασίας.

Βικυ Καραβελη

Πηγή:   tvstar.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρομά πέταξαν μολότοφ σε λεωφορείο της γραμμής

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis