Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΟΥΤΙΝ
23:40 | 20/10/2022

Σε ρόλο... εκπαιδευτή εμφανίστηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν την Πέμπτη, σε επιθεώρηση που έκανε σε κέντρο εκπαίδευσης για επίστρατους στην περιοχή Ριαζάν.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας μίλησε με τους επίστρατους, ενώ πήρε στα χέρια του ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και έκανε επίδειξη, αφού ξάπλωσε στο έδαφος και πυροβόλησε με το όπλο. 

Διαβάστε επίσης

Έπειτα, ο Πούτιν σηκώθηκε, ξεσκόνισε το παλτό του και χτύπησε έναν στρατιώτη με το χέρι του στον ώμο για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Το βίντεο της επίδειξης Πούτιν:

Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού συνόδεψε τον Πούτιν στο ταξίδι και του εξήγησε πώς γίνεται η εκπαίδευση όσων κλήθηκαν να συνδράμουν στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» -όπως την αποκαλεί η Ρωσία- στην Ουκρανία.

Η επίσκεψη έγινε μία ημέρα αφότου ο Πούτιν κήρυξε στρατιωτικό νόμο σε τέσσερις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας που προσάρτησε τον περασμένο μήνα, σε ένα βήμα που καταδικάστηκε ως παράνομο από την Ουκρανία, τους συμμάχους της και τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Αντιμέτωπος με μια σειρά από ήττες στον πόλεμο, ο Πούτιν τον περασμένο μήνα κήρυξε μια «μερική επιστράτευση» για να στείλει εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον στρατιώτες στον πόλεμο.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis