Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κωνσταντίνος Σιμούδης
18:28 | 25/01/2024

Ο Πρόεδρος ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΣΣΕΣ, το  Διοικητικό Συμβούλιο και  τα  μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ  χαιρετίζουν τη τοποθέτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ως Αστυνομικού Διευθυντή τον κ. ΣΙΜΟΥΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ενός Αξιωματικού εγνωσμένης  ικανότητας και εμπειρίας, προικισμένου με  αρχές και αξίες που λίγοι Αξιωματικοί κατέχουν στην ΕΛ.ΑΣ. και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον αγώνα που θα καταβάλει ,τόσο ο ίδιος όσο οι Αξιωματικοί  και κατώτεροι Αστυνομικοί για την πάταξη της εγκληματικότητας και για την υπηρεσία των πολιτών στο Νομό Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης

Η πείρα του παρελθόντος  έχει αποδείξει ότι πρέπει να αποφεύγονται ενέργειες εντυπωσιασμού ,οι οποίες τελικά  μένουν  ατελέσφορες και καταλήγουν εις βάρος της αξιοπιστίας της Αστυνομίας. Οι  Απόστρατοι Αστυνομικοί και γενικά οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας , οι οποίοι  αφιέρωσαν μια ολόκληρη ζωή στην υπηρεσία του πολίτη ,το μόχθο των οποίων αυτοί καλύτερα  από κάθε άλλον γνωρίζουν και συμμερίζονται ,θα επικροτούν τις επιτυχίες των εν ενεργεία συναδέλφων τους ,όπως και στο παρελθόν έπρατταν , θα καυτηριάζουν όμως και θα λυπούνται βαθύτατα για κάθε αρνητικό ή μορφή βίας η οποία θα προέρχεται από αυτούς και αποβαίνει εις  βάρος των πολιτών της Καβάλας .

Επίσης εύχονται στον απερχόμενο  Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας, Υποστράτηγο  κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΙΩΑΝΝΗ , αφού τον ευχαριστήσουν για την άψογη και ουσιαστική συνεργασία του , για την προαγωγή του και την τοποθέτηση του ως Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ,υγεία δύναμη ,κουράγιο και επιτυχημένη πορεία .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γεν. Γραμματέας                                                 Ο Πρόεδρος

Χρήστος Πόντικας                                                           Ηλίας Κιοσσές

Υπαστυνόμος ε.α.                                                        Υπαστυνόμος ε.α

Πηγή:  proininews.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis