Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:44 | 24/09/2023

Από το facebook της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων

 

Διαβάστε επίσης

Ομάδα 10 αθλητών της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχε στο φετινό αγώνα δρόμου, Corfu Old Town Trail που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23.09.2023 στην Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας.

Πρόκειται για αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στην Κέρκυρα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας.

Η εν λόγω συμμετοχή της ομάδας δρομέων στο Corfu Old Town Trail, έχει συμπεριληφθεί στην 5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού, με κεντρικό συντονιστή την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος Page και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά στην προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Η 5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .

Παράλληλα, με τη συμμετοχή των αθλητών μας στον αγώνα δρόμου, αστυνομικοί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, ενημέρωσαν για την οδική ασφάλεια, γονείς και μικρούς μας φίλους, διανέμοντας και σχετικά φυλλάδια

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Γεώργιος Βασιλείου, ο Διευθυντής Αστυνομίας Κέρκυρας, Αστυνομικός Διευθυντής Σπυρίδων Σκολαρίκης.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τ.Δ. Κέρκυρας, IPA Corfu Region, συνέβαλαν στη συμμετοχή των αστυνομικών και εκπρόσωποί τους παρευρέθηκαν στην αθλητική εκδήλωση.

Τέλος, στο αγωνιστικό μέρος, η συμμετοχή όλων των αθλητών ήταν επιτυχής, ενώ σημειώθηκε και διάκριση από τον Αρχιφύλακα ΒΑΣΙΛΑΚΗ Σταμάτιο, του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Κέρκυρας, ο οποίος τερμάτισε 2ος στον αγώνα των 14 χλμ.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis