Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
LA County Sheriff Wants 1,100 More Deputies
16:59 | 06/06/2023

Σε δημόσια ακρόασης την Τετάρτη, 10 Μαΐου, σχετικά με τον προτεινόμενο προϋπολογισμό 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων της κομητείας του Λος Άντζελες, ο σερίφης Ρόμπερτ Λούνα ζήτησε άμεση χρηματοδότηση για την πρόσληψη 1.100 αστυνομικών, διπλασιασμό των διοικητών σε προβληματικούς σταθμούς, αγορά συστήματος διαχείρισης φυλακών και προμήθεια νέων Tasers για τους αστυνομικούς που περιπολούν.

Τα αιτήματα φαίνεται να υπερβαίνουν τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια που διατίθενται στον προτεινόμενο προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2023-2024 της CEO της κομητείας του Λος Άντζελες, Fesia Davenport. 

Αντί για έναν ανά σταθμό, όπως συνήθως, ο Luna θέλει να τοποθετήσει δύο διοικητές στον σταθμό του East Los Angeles και δύο στον σταθμό Compton. Σύμφωνα με την πρόταση του, ο ένας θα επικεντρώνεται σε διοικητικά καθήκοντα και ο άλλος στα ζητήματα της κοινότητας. Ο διευθυντικός διπλασιασμός θα βοηθούσε τους αστυνομικούς σταθμούς να συμμορφωθούν με τα πρότυπα του Τμήματος, είπε.

Ως προς τις κομητειακές φυλακές που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω υπερπληθυσμού, - ενώ ταυτόχρονα σχετικό διάταγμα συναίνεσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης διέταξε την κομητεία να βελτιώσει τις συνθήκες της φυλακής και να σταματήσει την υπερβολική βία- ο Λούνα θέλει να στραφεί στην τεχνολογία. Θέλει να εγκαταστήσει ένα ψηφιακό σύστημα παρακολούθησης για να παρακολουθεί τα ίχνη των κρατουμένων αλλά και των φυλάκων και είπε ότι ήταν σοκαρισμένος που η κομητεία δεν διαθέτει τέτοιο σύστημα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis