Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:25 | 10/08/2025

Θρίλερ τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κάτω Αχαΐα, με οπλοφόρο, που απείλησε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας διασκέδαζαν σε καφε-μπαρ της περιοχής όταν διαπίστωσαν πως πελάτης είχε μαζί του όπλο!

Διαβάστε επίσης

Τότε αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι να φύγει ο 32χρονος οπλοφόρος και τον παρακολούθησαν, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα ο 32χρονος αντιλήφθηκε πως παρακολουθείτο και τότε έβγαλε το πιστόλι που κατείχε και απείλησε τους αστυνομικούς και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως υπήρξε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ, όμως λίγο αργότερα ο δράστης εμφανίστηκε στο τμήμα Ασφαλείας της Κ. Αχαΐας και φοβούμενος τα χειρότερα , παραδέχθηκε την πράξη του και μάλιστα υπέδειξε το σημείο που πέταξε το όπλο.

Οπως αποδείχθηκε. όταν το εντόπισαν οι αστυνομικοί. επρόκειτο για πλαστικό αεροβόλο.

Ο δράστης μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis