Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
μοτοσικλετες
21:25 | 10/02/2026

Σημαντική ενίσχυση στον επιχειρησιακό εξοπλισμό της Αστυνομίας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου φέρνει η παραλαβή -19- νέων δίκυκλων υπηρεσιακών μοτοσικλετών, οι οποίες εντάχθηκαν στον στόλο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

 

Διαβάστε επίσης

Η κατανομή των νέων οχημάτων έγινε με βάση τις επιχειρησιακές ανάγκες κάθε νησιού. Συγκεκριμένα:

  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου διατέθηκαν -10- μοτοσικλέτες
  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου -4- μοτοσικλέτες
  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου -5- μοτοσικλέτες

Η προσθήκη των νέων δικύκλων αναμένεται να ενισχύσει ουσιαστικά την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την ταχύτητα ανταπόκρισης των αστυνομικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα σε αστικά κέντρα και περιοχές με αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης ή δύσκολη πρόσβαση για μεγαλύτερα οχήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ανανέωση και ενίσχυση του στόλου αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση και τη βελτίωση της καθημερινής παρουσίας των αρχών στο οδικό δίκτυο και στις γειτονιές των νησιών.

Η Λέσβος λαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο της ενίσχυσης, με 10 νέες μοτοσικλέτες, γεγονός που αναμένεται να ενδυναμώσει την αστυνομική παρουσία και την άμεση επέμβαση σε περιστατικά σε όλο το νησί.

αστυνομικές μοτοσικλέτες

αστυνομικές μοτοσικλέτες

αστυνομικές μοτοσικλέτες

αστυνομικές μοτοσικλέτες

αστυνομικές μοτοσικλέτες

αστυνομικές μοτοσικλέτες

Πηγή:  lesvosnews.net 

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis