Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σχολη αστυφυλακων
10:42 | 22/09/2022

Συνολικά 532 άτομα θα εκπαιδευτούν στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής για Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ).

Όπως και τον Μάιο του 2022 έτσι και τώρα η πανεπιστημιακή αστυνομία στην χώρα μας «έρχεται» από την Κομοτηνή, καθώς η πόλη μας έχει επιλεγεί για την εκπαίδευση αυτών των Ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Δεν έχουν λείψει πάντως οι αντιδράσεις από φοιτητές της χώρας, κυρίως σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθώς η πανεπιστημιακή αστυνομία έχει κάνει την επίσημη εμφάνισή τους στους χώρους των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων των δύο μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.

Να τονιστεί ότι προς το παρόν τουλάχιστον πανεπιστημιακή αστυνομία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης δεν προβλέπεται.

Πάντως αυτοί τελικά που θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευση αναμένεται να είναι λιγότεροι. 

Η εκπαίδευση θα διαρκέσει στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής τέσσερις μήνες και μετά θα πραγματοποιηθεί τελετή αποφοίτησης.

Χθες 21/09 το πρωί έγινε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα για την έναρξη την εκπαίδευσης των 532, με την παρουσία του διευθυντού των Σχολών και του διοικητού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Παρών ήταν και ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ» πολιτικής παρουσία δεν υπήρχε.

Εικόνα
σχολη αστυφυλακων

 

Εικόνα
σχολη αστυφυλακων

 

Εικόνα
ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

 

Εικόνα
ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

  Πηγή:  xronos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis