Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:14 | 21/09/2022

Για μια ακόμη χρονιά οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πάλης της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού διορίστηκαν στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας ως Εκπαιδευτές/ καθηγητές στα μαθήματα της Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας, Οπλοτεχνικής-Σκοποβολής και Φυσικής Αγωγής.

Πρόκειται για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή πάλης Υπαστυνόμο Ά Γιάννη Καργιωτάκη, ο οποίος είναι και πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής.

Διαβάστε επίσης

Για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πάλης ,Αστυνόμο Β , Χρήστο Νυφαδοπουλο, ο οποίος είναι εξίσου πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την Ελληνική Αστυνομία.

Και για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κυπέλλου, Υπαστυνόμο Β , Σωτήρη Αναγνοστοπουλο, ο οποίος είναι πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής.

Δήλωση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Πάλης Γιάννη Καργιωτάκη:

"Για μια ακόμη χρονιά εκτός των αθλητικών και υπηρεσιακών υποχρεώσεων, είμαστε δίπλα στους μελλοντικούς αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, στην βάση αυτής της πυραμίδας, προσφέροντας γνώσεις και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλω ευχηθώ σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά !"

Εικόνα
σχολη αξιωματικων ελ.ασ.
Εικόνα
σχολη αξιωματικων ελ.ασ.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis