Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:43 | 10/07/2022

Αρκετοί αναγνώστες του Policenet.gr μας έχουν στείλει μηνύματα, ρωτώντας αν υπάρχει κάποια πληροφορία για τις τοποθετήσεις των νεοπροαχθέντων αρχιφυλάκων, επισημαίνοντας ότι  οι  σχετικές θέσεις βγαίνουν το πρώτο 10ημερο Ιουλίου.

Το Policenet.gr επικοινώνησε για το εν λόγω ζήτημα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Θεόφιλο Παπαδάκη, ο οποίος μας επισήμανε ότι  επίκειται, προφανώς αύριο Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, να εκδοθούν από τα αρμόδια όργανα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας,

Διαβάστε επίσης

οι θέσεις των νεοπροαχθέντων Αρχιφυλάκων που δεν υπάγονται στις εξαιρέσεις των μεταθέσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του π.δ. 100/2003, ανά περιοχή μετάθεσης (ΓΑΔΑ ή ΓΑΔΘ ή Διεύθυνση Αστυνομίας Νομού) το Α' δεκαήμερο του Ιουλίου κάθε έτους.

Δηλαδή όσοι από τους νέους Αρχιφύλακες δεν έχουν αμετάθετο και παραμένουν είτε στην ίδια Υπηρεσία είτε στην ίδια περιοχή μετάθεση βάσει του άρθρου 15 του π.δ. 100/2003, αναμένουν να εκδοθούν οι θέσεις ανά περιοχή μετάθεσης που θα πληρωθούν με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια (μόρια) που προβλέπει η ανωτέρω διάταξη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis