Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 09/07/2022

Δημοσιεύουμε κείμενο Αστυνομικού που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

Κάπως δύσκολα έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου 02-07-2022 με μια άγρια συμπλοκή όπου ξεκίνησε από τα Κάτω Πατήσια και συνεχίστηκε στους Αγίους Αναργύρους. Δεν θα ήθελα όμως ούτε είναι σκοπός μου γράφοντας το σημερινό αυτό άρθρο να σταθώ σε περισσότερες λεπτομέριες και αναφορές μιας και για το εν΄ λόγω περιστατικό λίγο-πολύ όλοι μας γνωρίζουμε και πληροφορηθήκαμε τι έγινε.

Διαβάστε επίσης

Η σημερινή μου έμπνευση και αποτύπωση της σε ένα λευκό χαρτί αφορά τους 2 άνδρες αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό και κυρίως τους ''γύρω τους''.

Άραγε πόσο δύσκολο και πόσο βαρύ είναι το τίμημα μιας πόρτας που κλείνει γύρω στις 20:30 με 21:00 παρά το βράδυ και δυσκολεύεσαι να απαντήσεις με σιγουριά εάν θα ανοίξει ξανά γύρω στις 6 με 6:30 το πρωί. Όμορφα όλα αυτά που ειπώθηκαν αλλά παραλείψαμε να αναφερθούμε θαρρώ, στους οικείους, σε εκείνες τις ψυχές που τους περιμένουν υπομονετικά και απλά από εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα ξαφνικά όλα αλλάζουν με άγνωστο μέλλον!!.

Ναι, λοιπόν είναι πολύ βαρύ το τίμημα που κάθε φορά, κάθε ώρα, κάθε λεπτό που η εξώθυρα κλείνει να μην γνωρίζεις εάν θα ανοίξει μετά απο 8-9 ώρες. Ναι, λοιπόν είναι βαρύ κάθε φορά να μην είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτός που σου έταξε πως θα κάνει τα ψώνια του μήνα, ότι εκείνος που σου είπε πως θα του πεί το παραμύθι του/της και έπειτα θα τον κοιμήσει αυτός, οτι εκείνος που σου είχε υποσχεθεί πως θα δείτε εκείνο τον αγώνα ντέρμπι μαζί, θα είναι για πάντα εκεί .

Ίσως, με το εν΄ λόγω αντικείμενο και με τα μέσα που διαθέτει για να το εκτελέσει αυτό!  Ίσως η καρέκλα του στο χριστουγεννιάτικο ή στο πασχαλινό τραπέζι ή εκείνη η σταθερή του θέση στον καναπέ να μην είναι πάντα αδιαμφισβήτητα κατειλημμένη!!.

Ολοκληρώνοντας δε, την αυτή μου σκέψη σε ένα λευκό χαρτί θέλω να εκφράσω την απερίγραπτη χαρά μου που οι συνάδελφοι είναι καλά στην υγεία τους μετά και το προχθεσινό τους εξιτήριο από το νοσοκομείο, την αμέριστη συμπαράσταση μου στις οικογένειες και στους οικείους τους, καθ΄ ότι επίσης και να ευχηθώ καλή δύναμη, κουράγιο και λίγο παραπάνω υπομονή από το κανονικό σε όλους τους εμπλεκομένους. Σε όλους εκείνους που μας έχουν μέσα στο σπιτι τους!!. Άλλωστε μπορούμε να επενδύσουμε στο μέλλον και να ευελπιστούμε πως όλα θα γίνουν καλύτερα και πως κάποια μέρα η ίδια η μοίρα σας-μας επιστρέψει με θετικό πρόσημο όλες εκείνες τις φορές του παρελθόντος που μας άγχωσε λίγο παραπάνω!.

''Συνάδελφος απο Α.Τ. της Δυτικής Αττικής.''

ΑΘΗΝΑ, 09.07.2022

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis