Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 07/10/2021

Η ανακοίνωση που ακολουθεί αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.:

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που η ελληνική Αστυνομία μέτρησε ακόμα μια οδυνηρή απώλεια από τις τάξεις της, με τον θάνατο του Αντώνη Νίκου. Ο Αντώνης έχοντας μόλις 10 μήνες στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ως Ειδικός Φρουρός, υπηρετούσε στην ΔΙ.ΑΣ. όταν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, η μηχανή στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός, ενεπλάκει σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, Ευάγγελου Νοΐδη και τον σοβαρό τραυματισμό του ιδίου.

Διαβάστε επίσης

Ο Αντώνης ως πραγματικός μαχητής, πάλεψε για έναν ολόκληρο μήνα στην εντατική μονάδα του 401 ΓΣΝ. Παρά τους σοβαρότατους τραυματισμούς του, έδωσε μια θηριώδη αλλά άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μια μάχη που δυστυχώς έχασε στις 07/10/2021, σε ηλικία μόλις 24 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια, τους φίλους του και του συνάδελφους του.

Θα παραμείνει στην μνήμη μας ως ένας πραγματικός ήρωας, ο οποίος στους λιγοστούς μήνες που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να λάμψει ως ένα παράδειγμα επαγγελματισμού και ακεραιότητας. Αντώνη θα σε θυμόμαστε για πάντα…

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis