Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σταυρος μπαλασκας
11:10 | 13/10/2022

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ο πατέρας της 12χρονης που είχε πέσει θύμα μαστροπείας στην περιοχή των Σεπολίων. Σχετικά με την εξέλιξη αυτή μίλησε στο «Μega Καλημέρα» ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Διαβάστε επίσης

Επισήμανε πως θα ερευνηθεί εξονυχιστικά εάν ο άντρας είχε γνώση ή και εμπλοκή στο όλο ζήτημα της 12χρονης κόρης του. Σε ό,τι αφορά τη στάση του άντρα προς την οικογένειά του, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως απείχε από τα οικογενειακά του καθήκοντα ενώ υπάρχουν και αρκετές ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν εναντίον του.

Μάλιστα η μητέρα της 12χρονης είχε συνάψει σχέση με έναν υπήκοο από το Πακιστάν με τον οποίο έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

Αναφορικά με την κατάσταση της μητέρας, η οποία κρατείται στη Γενική Διεύθυνση της Αστυνομίας (ΓΑΔΑ), ο κ. Μπαλάσκας είπε πως κρατείται σε ένα κελί μόνη της και κλαίει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

«Είναι σε ένα κελί και αντιλαμβάνεται το βάρος των μελλούμενων και είναι φυσιολογικό να είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση» εξήγησε.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο περαιτέρω συλλήψεων απάντησε: «Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, όλα είναι στο τραπέζι, αυτή τη στιγμή η αστυνομία ξεψαχνίζει τα πάντα και τους πάντες».

Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια

«Κύριε Κούγια εάν θα πάρετε τη διάταξη της υπηρεσίας της τρίτης αλλαγής της 4ης υποδιεύθυνσης της Άμεσης Δράσης  θα δείτε ότι δούλευα κανονικά στον τομέα μου» ήταν η απάντηση του κ. Μπαλάσκα στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, όπου μεταξύ άλλων έγραφε χαρακτηριστικά: «Αμφιβάλλω εάν έχει κάνει μία μέρα αστυνομική υπηρεσία».

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως εκτιμά και του είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο ποινικολόγος και εκτιμά πως μέσω αυτής της κίνησής του επιδιώκει να πετύχει κάτι.

«Πιστεύω ότι ο κύριος Κούγιας δεν κάνει τίποτα τυχαία. Κάτι θέλει ο Αλέξης τώρα από ‘δω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

Πηγή:  megatv.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis