Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:00 | 30/06/2022

Ηράκλειο: Μεγάλη είναι η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων να δαμάσουν τις πύρινες γλώσσες που καίνε και γεωργικές εκτάσεις στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης μάλιστα, ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το ekriti.gr πρόκειται για έναν 58χρονο άνδρα του Π.Σ. ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο κοντινό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης και οι "δασοκομάντος"

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία υπήρξε άμεση κινητοποίηση, με οχήματα και προσωπικό να ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 11 πυροσβεστικά οχήματα με περισσότερους από 40 πυροσβέστες, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν και στελέχη της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων. Επίσης, επιχείρησαν στην περιοχή και δύο πεζοπόρα τμήματα του Π.Σ., ενώ ο δήμος Γόρτυνας διέθεσε μια υδροφόρα και ένα πυροσβεστικό όχημα.

Νέα φωτιά στη Λυγαριά

Στο μεταξύ, μια ακόμα φωτιά είχαμε στις 9 το βράδυ στην περιοχή της Λυγαριάς στο Ηράκλειο. Πυροσβεστικά οχήματα από το Ηράκλειο έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis