Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 02/09/2022

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη, στη συμβολή των οδών Μάρνη και Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν εφτά πυροβολισμοί, ενώ στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες. Οι δύο τραυματίες είναι αλλοδαποί ηλικίας 22 και 27 ετών. Ο ένας τραυματίας έπεσε στο έδαφος και ο δεύτερος τραυματίας κατευθύνθηκε προς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου βρέθηκε λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης φορούσε άσπρη μπλούζα, παντελόνι, άσπρα παπούτσια και είχε μία τσάντα. Ήταν πεζός, πυροβόλησε τα δύο θύματα, κουρδικής καταγωγής, και έφυγε.

Μάλιστα, το Mega φέρνει στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία ντοκουμέντο, όπου φαίνεται το πρόσωπο του δράση, ο οποίος τρέχει με το όπλο στο χέρι, καθώς απομακρύνεται από το σημείο.

Ο πιστολέρο έφτασε μόνος του με τα πόδια στο σημείο και μετά τους πυροβολισμούς κατέβηκε στην οδό Μάρνη και χάθηκε στα στενά που οδηγούν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης έφυγε από το σημείο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με απόλυτη ψυχραιμία.

Στο παρακάτω βίντεο, τρεις άνθρωποι, εμφανώς ταραγμένοι, παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον έναν από τους δύο τραυματίες που βρίσκεται αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και παράλληλα καλούν, προφανώς, ασθενοφόρο.

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος κατεγράφη από κλειστό κύκλωμα επιχείρησης να τρέχει με ένα σακίδιο πλάτης.

Δείτε την επίμαχη στιγμή στο 32'':

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis