Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:59 | 24/08/2022

Στο Μόναχο, ως αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας βρέθηκε ο  Ε/Φ Γιάννης Καλανδαρίδης, προκειμένου να αγωνισθεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλάσιας ανδρών/γυναικών. Στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας διεξήχθη στις 11-14/8 η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία η εθνική μας ομάδα συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι στελέχωσαν 6 πληρώματα. Ο Γιάννης Καλανδαρίδης αγωνίσθηκε στο Διπλό Σκιφ ανδρών και με πλήρωμα τον Θανάση Παλαιοπάνο κατάφεραν να κερδίσουν ένα από τα έξι εισιτήρια του μεγάλου τελικού, όπου κατέλαβαν τελικά την πέμπτη θέση, αγωνιζόμενοι με μεγάλα ονόματα του αθλήματος, αφήνοντας με αυτήν την εμφάνιση  αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καλανδαρίδης έχει στεφθεί τα προηγούμενα χρόνια παγκόσμιος πρωταθλητής τόσο στην κατηγορία Εφήβων, όσο και στην κατηγορία Νέων Ανδρών, ενώ πέρυσι κατέλαβε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλάσιας.

Διαβάστε επίσης

Ο ίδιος δήλωσε: ΄΄Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από αυτήν την εμφάνιση καθώς καταφέραμε να πάρουμε την πέμπτη θέση σε ένα δύσκολο αγώνισμα του Ολυμπιακού προγράμματος. Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών στην Τσεχία, ενώ θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την ΥΦΑΑ. Η  υποστήριξη που μου προσφέρουν είναι απαραίτητη προκειμένου να προπονούμαι σε κορυφαίο επίπεδο για να διεκδικήσω την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.΄΄

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis