Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
gonato
12:55 | 15/09/2022

Σοκάρουν οι περιγραφές για την 34χρονη που έπεσε θύμα αγέλης σκύλων έξω από το εργοστάσιο στο οποίο εργάζεται, στην Καλαμάτα.

 

Ο σύζυγος του θύματος μίλησε στην "Κοινωνία Ώρα Mega", καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων και την αδιαφορία που έδειξε στο συμβάν η αστυνομία.

 
Διαβάστε επίσης

"Πονάει σε όλο της το σώμα, ούτε στο κρεβάτι δεν μπορεί να καθίσει" αποκαλύπτει ο κ. Παναγόπουλος για τη γυναίκα του, την οποία κατασπάραξε αγέλη σκύλων λίγο πριν εισέλθει στο εργοστάσιο στο οποίο εργάζεται στην Καλαμάτα.

"Από τη μασχάλη έως και κάτω στο πέλμα της έχει δαγκωνιές", προσθέτει.

Ερωτώμενος εάν γνωρίζει αν τα σκυλιά ανήκουν στο εργοστάσιο ή είναι αδέσποτα, απάντησε πως μίλησε με έναν υπεύθυνο του εργοστασίου, ο οποίος του είπε πως δεν είναι στην ιδιοκτησία του εργοστασίου και έχει ενημερώσει τον Δήμο για να τα πάρει.

Στη συνέχεια είπε πως οι υπεύθυνοι του εργοστασίου είπαν στο ζευγάρι πως είναι "δίπλα τους εάν χρειαστούν κάτι".

Ξεσπά ο σύζυγος της 34χρονης που έπεσε θύμα αγέλης σκύλων - "Δεν επενέβη ποτέ η αστυνομία"

"Ουδέποτε πήγε το περιπολικό για να κάνει καταγραφή"

Σημειώνεται πως ο σύζυγος της γυναίκας μετά το περιστατικό κάλεσε το 100, ωστόσο το περιπολικό της αστυνομίας δεν κατέφθασε ποτέ ώστε να καταγράψει το συμβάν.

"Τους έκανα δύο κλήσεις και με παρέπεμψαν σε δύο τηλέφωνα, είτε του Δήμου, είτε της φιλοζωικής", αναφέρει.

"Μου είπαν πως εάν πω πως είναι του ιδιοκτήτη τα σκυλιά μπορούν να ‘ρθουν για κατάθεση και τους είπα πως δεν το γνωρίζω, δεν ήμουν εκεί" συμπληρώνει.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας στην τοποθέτησή του πάνω στο θέμα δήλωσε: "Κάτι δεν κολλάει. Η Αστυνομία επιλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερα όταν υπάρχει τραυματισμός πολίτη από ζώο ή από ο,τιδήποτε".

Τόνισε πως η αστυνομία επιλαμβάνεται και σε επώνυμες και σε ανώνυμες καταγγελίες. "Το να μην πηγαίνει η αστυνομία σε τέτοια περιστατικά τα οποία της καταγγέλλονται αποτελεί παράβαση καθήκοντος" επισήμανε.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, ερωτώμενος για το εάν υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης είπε πως δεν πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

"Η διεύθυνση της Αστυνομίας δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό, τώρα εάν δεν αξιολογήθηκε σωστά το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορώ να το γνωρίζω", είπε.

Σε ό,τι αφορά τα σκυλιά, δήλωσε πως παλιότερα είχαν απομακρυνθεί από το σημείο ορισμένα σκυλιά, και ύστερα από επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, του είπε πως τα σκυλιά δεν είναι του εργοστασίου.

Πηγή:  thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis