Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:59 | 24/08/2022

Στιγμές αγωνίας στα χέρια δύο αδίστακτων ληστών, έζησε στο κέντρο της Αθήνας, νεαρή κοπέλα, όταν την ακινητοποίησαν, και την απείλησαν πως θα την σκοτώσουν με μαχαίρι.

Η 24χρονη σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, δέχτηκε την επίθεση όταν επέστρεφε μόνη της στο ξενοδοχείο που διέμενε στην οδό Σατωμβριάδου. Οι δύο κακοποιοί την πλησίασαν, σε ένα ερημικό σημείο κοντά στην Ομόνοια, και την ακινητοποίησαν στη μέση του δρόμου. Ο ένας της κόλλησε το μαχαίρι στο λαιμό, της είπε να μην κουνηθεί και την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν δεν συμμορφωθεί με τις εντολές του.

Διαβάστε επίσης

Η κοπέλα φοβήθηκε για την ζωή της, έμεινε ακίνητη, και τότε οι ληστές έψαξαν τις τσέπες της, και της άρπαξαν 200 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο IPhone αξίας 1. 000 ευρώ. Ο πρώτος δράστης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την λεία, και της έκοψε με δύναμη δύο χρυσές αλυσίδες που φορούσε στο λαιμό και στο χέρι. Οι νεαροί ληστές έφυγαν τρέχοντας προς την πλατεία Ομονοίας, και το θύμα ζήτησε βοήθεια από τον πρώτο πολίτη που συνάντησε στο διάβα της.

Ενημερώθηκε το 100, στην «καρδιά» της Αθήνας έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που αναζήτησαν χωρίς θετική έκβαση τους μαχαιροβγάλτες ληστές. Η 24χρονη κοπέλα, κατήγγειλε την ληστρική επίθεση στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που αναζητά στοιχεία για να ταυτοποιήσει το δίδυμο των κακοποιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis