Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 03/09/2022

Αρπαξαν τα χρήματα 36χρονης ιδιοκτήτριας ξενώνα βραχυχρόνιας μίσθωσης που τους νοίκιαζε το σπίτι και έγιναν καπνός. Ο λόγος αφορά σε Ιταλούς τουρίστες, που έκαναν διακοπές στο νησί της Σκιάθου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr η κλοπή των χρημάτων έγινε αντιληπτή προχθές Τετάρτη όταν η παθούσα επισκέφτηκε τον ξενώνα και κατευθύνθηκε σε δωμάτιο εντός αυτού που δεν παραχωρούσε προς ενοικίαση.

Διαβάστε επίσης

Η 36χρονη διαπίστωσε έντρομη πως οικονομίες 10.000 ευρώ είχαν κάνει φτερά από το χρηματοκιβώτιό της. Απευθύνθηκε στις αρχές και κατήγγειλε ζευγάρι Ιταλών ηλικίας 35 ετών ο άνδρας και 34 ετών η γυναίκα, που τους νοίκιαζε την οικία.

Η ιδιοκτήτρια εμφανίστηκε στην Αστυνομία σίγουρη πως οι δράστες είναι το εν λόγω ζευγάρι, όμως δεν μπορούσε να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό.

Είχε να επισκεφτεί τον ξενώνα δεκαπέντε μέρες και το προηγούμενο διάστημα φιλοξενούσε άλλους τουρίστες επίσης από Ιταλία, που όμως έχουν ήδη φύγει από το νησί…

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ζευγαριού που κατέδειξε η παθούσα, το οποίο όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο προκειμένου να ολοκληρωθεί η αστυνομική προανάκριση.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν την κλοπή. Παραδέχτηκαν ότι μπήκαν στον απαγορευμένο χώρο και ακούμπησαν το χρηματοκιβώτιο, αλλά αντιτείνουν πως δεν έχουν καμία συμμετοχή στην αναφερόμενη πράξη.

Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν πως στις έρευνες των αστυνομικών δεν βρέθηκαν επάνω τους χρήματα και γι’ αυτό δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο πως κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

Επισημαίνεται, πως το επίμαχο δωμάτιο όπου φυλασσόταν το χρηματοκιβώτιο έχει απαγορευμένη είσοδο. Εντούτοις, το κλειδί της τουαλέτας ταίριαζε με την πόρτα του, ενώ η 36χρονη δεν είχε ασφαλίσει το χρηματοκιβώτιο που φύλασσε στον χώρο με τα χρήματα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου συνεχίζει την προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο πλαίσιο αυτό συλλέγει δαχτυλικά αποτυπώματα και κάθε χρήσιμο στοιχείο για τη διαλεύκανση της καταγγελλόμενης κλοπής.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis