Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:49 | 21/10/2022

Βαρύ το πένθος στην περιοχή του Θέρμου της Αιτωλοακαρνανίας για τον τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου.  

Ο 26χρονος Γιάννης Δάλλας από την Κάτω Μυρτιά Θέρμου είναι ο νεαρός που χθες, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Επιδαύρου χωρίς τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος νέος βρέθηκε στην περιοχή για ψαροντούφεκο μαζί με φίλο του. Μετά από μια βουτά οι δύο νέοι χωρίστηκαν. Ο φίλος του αναδύθηκε στην επιφάνεια και όταν αντιλήφθηκε πως ο Γιάννης δεν είχε αναδυθεί άρχισε να τον ψάχνει, ειδοποιώντας παράλληλα και τις αρχές.

Λίγες ώρες αργότερα οι αναζητήσεις είχαν τραγικό τέλος καθώς ο νεαρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στο Κέντρο Υγείας Λυγουρίου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οικογένεια, φίλοι, κάτοικοι της Κάτω Μυρτιάς Θέρμου αδυνατούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του Γιάννη τους.

Θα πουν στον αδικοχαμένο νέο το τελευταίο αντίο αύριο, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Κάτω Μυρτιά. Η κηδεία θα γίνει στις 12:00 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 11:00.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (20/10/2022), η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Επιδαύρου, από υποβρύχιο αλιέα, για πιθανό συμβάν πνιγμού έτερου υποβρύχιου αλιέα, με τον οποίο διενεργούσαν από κοινού υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΟΛΕΜΑΡΧΑ” κόλπου Επιδαύρου Αργολίδας.

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή επαγγελματικού σκάφους μεταφοράς αυτοδυτών, “ΣΚΟΥΜΠΑ ΜΠΛΟΥ” Τ. Κ. 455, ανασύρθηκε από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή, χωρίς τις αισθήσεις του, 25χρονος ημεδαπός.

Ο 25χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis