Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:35 | 31/07/2022

Συνάνθρωπός μας, μητέρα Αστυνομικού, νοσηλεύεται τον τελευταίο μήνα στο αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο Θεσσαλονίκης, στην Αιματολογική Κλινική και χρήζει συχνής μετάγγισης αίματος και αιμοπετάλιων.

Καθώς η διαδικασία δώρησης αιμοπεταλίων πραγματοποιείται μόνο σε επιλεγμένα νοσοκομεία και απαιτείται προηγούμενη ιατρική εξέταση, δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα.

Διαβάστε επίσης

Παρακαλείται όποιος/α δεν αντιμετωπίζει θέματα υγείας και μπορεί να δωρίσει αίμα ή και κυρίως αιμοπετάλια να επικοινωνήσει με την αιμοδοσία του Θεαγενειου τηλ. 2310898264-3.

Η έκκληση για δωρεά αίματος ή αιμοπετάλιων αφορά την Ειρήνη Σ. του Γεωργίου, αριθμός δωματίου 616. (Αριθμός κινητού για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 6987270136).

Κατά τη δωρεά παρακαλείσθε να δηλώσετε τα προαναφερόμενα στοιχεία, άλλωστε ακόμα και αν συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες φιάλες, υπάρχουν πολλοί άλλοι συνάνθρωποί μας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο που τις χρειάζονται και έτσι θα διατεθούν ανάλογα.

Η αιμοδοσία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, η δωρεά αιμοπετάλιων σε όλα τα κεντρικά (κυρίως πανεπιστημιακά) νοσοκομεία της χώρας.

Στους δωρητές η διαδικασία αυτή κοστίζει τον χρόνο τους, στους ασθενείς την υγεία και τη ζωή τους! (Για Αστυνομικούς εθελοντές αιμοδότες δωρητές υπόψη ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 39 του π.δ. 585/1985).

Θεσσαλονίκη, 31 Ιουλίου 2022

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis