Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
γυναικα αστυνομικο
09:44 | 05/09/2022

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αναγνώστη μας:

Οι Πτυχιούχοι του Σώματος δικαιούστε ισότιμη μεταχείριση με τους Πτυχιούχους του Δημοσίου και τους Ένστολους των Ενόπλων δυνάμεων.

Διαβάστε επίσης

Μεταξύ των θεσμικών αιτημάτων των Υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία, ΠΡΈΠΕΙ να είναι η αυτονόητη αναγνώριση των πτυχίων ΑΕΙ των αστυνομικών.

Το αίτημα αυτό αγγίζει ευεργετικά όλες τις κατηγορίες προσωπικού (Ειδικούς φρουρούς, Προερχόμενους από την Σχόλη Αστυφυλακών αλλά και τους Αξ/κους από ΣΑΕΑ)

Το πώς θα αναγνωρίζεται η κατοχή ενός προσθετού πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών το έχει λύσει ο νομοθέτης στο υπόλοιπο δημόσιο τομέα εδώ και χρόνια.

Μάλιστα σχετική ρύθμιση υφίσταται και στο τμήμα του ένστολου προσωπικού των ένοπλων δυνάμεων οπότε δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε την πυρίτιδα.

Συγκεκριμένα στις ένοπλες δυνάμεις οι κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ αποστρατεύονται με έναν καταληκτικό βαθμό περάν αυτού που προβλέπει η κατηγορία στην οποία βρίσκονται.

Το συγκεκριμένο αίτημα δεν θα έπρεπε αν να το συζητάμε, μοιάζει αυτονόητο για τον κοινό νου και όμως δεν βρίσκεται ούτε στα τελευταία της λίστας αιτημάτων των συνδικαλιστών ΠΟΑΣΥ αλλά και ΠΟΑΞΙΑ

Ποιοι δεν θέλουν να πληρώνονται καλύτερα οι αστυνομικοί; Ποιοι δεν επιθυμούν να σπουδάζουν και να αποκτούν μόρφωση πανεπιστημιακού επίπεδου οι Αστυνομικοί;

Γιατί δεν ακούμε τίποτα από τους συνδικαλιστές μας ως προς το θέμα αυτό;

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis