Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:00 | 21/07/2022

ΠΡΟΣ:
ΠΟΑΣΥ
ΓΕΠΑΔΙΝ
Δ.Α ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Δ.Α ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Διαβάστε επίσης

Όλες οι ιστορίες έχουν αρχή – μέση και τέλος. Το ΔΣ του σωματείου μας ξεκίνησε την δράση του με το μεγαλύτερο «στοίχημα» του, την κτιριακή μετεγκατάσταση της ΔΑ Λευκάδας. Συγκεκριμένα την 29/10/2019 με την υπ΄αριθμ. 191/2019 ανακοίνωση μας προς την ΠΟΑΣΥ αλλά και στην πολιτική ηγεσία θίξαμε το σοβαρό θέμα της ανέργεσης νέου κτιρίου το οποίο κωλυσιεργούσε βάσει των εγγράφων που μας απέστειλε η Κτηματική Υπηρεσία Λευκάδας από το 2000. Εν συνεχεία και κατόπιν συναντήσεων μας με τον πρώην Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Καραμαλάκη αλλά και θεσμικούς φορείς και με το υπ΄αριθμ. 206/2020 έγγραφό μας προς τη Δ.ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ /ΤΜ. ΚΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ της ΕΛ.ΑΣ πετύχαμε τη μη ανάκληση του ήδη παραχωρηθέντος ΟΤ 431 δημόσιου κτήματος. (Το υπ΄αριθμ. 22812 ΑΠΑ 2020 έγγραφο προς το σωματείο μας). Αυτό άνοιξε το δρόμο και διευκόλυνε κατά πολύ την Δ.νση Τεχνικής Υποστήριξης του Αρχηγείου μας για την επικαιροποίηση της ΟΤ 431 δημόσιας γης και κατ΄επέκταση την χρηματοδότησή του και την ένταξη του στο ΣΔΙΤ.

Με αυτόν τον τρόπο φτάσαμε στο τέλος όπου εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου της ανέγερσης του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου της ΔΑ Λευκάδας από τη διυπουργική επιτροπή ΣΔΙΤ που συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση.

Η απόφαση αυτή ήταν μια δικαίωση για την πολυετή μας προσπάθεια ώστε ο Νομός Λευκάδας να αποκτήσει σύγχρονές υποδομές για την Ελληνική Αστυνομία. Το νέο Αστυνομικό Μέγαρο θα προσφέρει αρτιότερες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους, καλύτερες συνθήκες εξυπηρέτησης για τους πολίτες, τον τουρισμό, ανθρώπινες συνθήκες κράτησης για τους κρατουμένους και καλύτερη αστυνόμευση.

Η Ένωσή μας εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της, για την απόφαση αυτή η οποία αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν αρχίσουν οι εργασίες ανέγερσής των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων και ταυτόχρονα αποτελεί μια μεγάλη νίκη για εμάς, αποτέλεσμα των συνεχών και πολύχρονων προσπαθειών μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια βέβαια είχαμε δίπλα μας την ΠΟΑΣΥ, την φυσική μας ηγεσία αλλά και την πολιτική και τους θεσμικούς φορείς του Ν. Λευκάδας τους οποίους ευχαριστούμε για τις ενέργειές τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

eayL

Πηγή:  kolivas.de

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis