Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:30 | 11/08/2022

Νέες λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στην Άρτας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτεται, ο 29χρονος δράστης που παραμένει άφαντος, πριν πυροβολήσει και σκοτώσει τον 80χρονο πεθερό του, είχε στραφεί σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr η γυναίκα στάθηκε τυχερή και δεν τραυματίστηκε. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον πατέρα της ο οποίος δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή καθώς ο 29χρονος πήρε το όπλο και πυροβόλησε.

Φαίνεται ότι στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του, την οποία δεν βρήκαν τα πυρά. Νεκρός ωστόσο είναι ο πατέρας της από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Ο 29χρονος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία.

Ο δράστης 29 ετών, μετά την αποτρόπαια πράξη του ετράπη σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία τόσο στο νομό Άρτας όσο και στους όμορους Νομούς.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του - Θέμα χρόνου η σύλληψή του

Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας. Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis