Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
0
12:27 | 22/09/2022

Μήνυση σε βάρος του διοικητή του για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της συκοφαντικής δυσφήμησης κατ’ εξακολούθηση και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, αστυνομικός της τροχαίας, στη διεύθυνση Βοιωτίας.

Την υπόθεση και τις σοβαρότατες καταγγελίες που βαρύνουν τον συγκεκριμένο διοικητή, αποκάλυψε σε δημοσίευμα του το Documento.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα οι καταγγελίες αφορούν στον «εργασιακό εκφοβισμό» που υπέστη ο αστυνομικός από τον διοικητή του ενώ όπως υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του η συμπεριφορά αυτή έλαβε και «εκδικητικά» χαρακτηριστικά όταν επιχείρησε να αναδείξει την υπόθεση που απασχολεί τον ίδιο και συναδέλφους του.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο διοικητής και μηνυόμενος πλέον αξιωματικός, διέταξε την μεταγωγή του αστυνομικού για ψυχιατρική εξέταση συνοδεία αστυνομικών, συμπεριλαμβάνοντας στη σχετική αναφορά του για να δικαιολογήσει την παραπομπή του και το γεγονός ότι είχε παντρευτεί με σύμφωνο συμβίωσης.

Η ψυχιατρική εξέταση τελικά έγινε και δεν βρέθηκε «τίποτα το αξιόλογο ως προς κάποια πάθηση», με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να στραφεί στη Δικαιοσύνη.

Ο αστυνομικός μέσω της μηνυτήριας αναφοράς του φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει καταρρακωθεί ψυχολογικά εκφράζοντας φόβους για τη συνέχιση αυτή της «εκδικητικής» συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η υπόθεση ερευνάται και υπηρεσιακά.

Θανασης Μερτζανης

Πηγή:  tvstar.gr  (πληροφορίες από documento)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis