Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:44 | 07/07/2022

Η αναρχική ομάδα «Έμπρακτα αλληλέγγυοι αναρχικοί» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού τα ξημερώματα στη ΔΟΥ Αμαρουσίου  σε ένδειξη αλληλεγγύης στον από 23-05-2022 αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Όπως αναφέρουν στο κείμενό τους, ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από δύο κιλά εκρηκτικής ύλης και ότι θα ακολουθήσουν και άλλες «παρεμβάσεις και δράσεις».

Διαβάστε επίσης

Ολόκληρο το κείμενο

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη ΔΟΥ Αμαρουσίου στις 07/072022

Σις 07/07/2022 ώρα 04.00 πραγματοποιήσαμε συμβολική επίθεση με δύο κιλά εκρηκτικής ύλης στη ΔΟΥ Αμαρουσίου σε ένδειξη αλληλεγγύης στον από 23-05-2022 αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, Οι λόγοι της απεργίας πείνας θα έπρεπε να είναι ήδη γνωστοί στο πανελλήνιο. Ωστόσο και για αυτό το θέμα τηρείται σιγή ιχθύος, με ελάχιστες αναφορές. Το γεγονός ότι η όποια "αντιπολίτευση" και "δημοσιογραφία" ακολουθούν εντολές και τηρούν συμφωνίες περνά σε νέο επίπεδο τα τελευταία χρόνια, με την συνειδητή απόκρυψη γεγονότων ή διαστρέβλωσή τους. Η ομερτά που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αφενώς είναι προαπαιτούμενο για την σκληρή αντιμετώπιση του απεργού πείνας και αφεταίρου μας υποχρεώνει να αναβαθμίσουμε τα μέσα μας.

Ο σύντροφος κινδυνεύει πλέον με ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία του, αγωνίζεται με μόνο όπλο τη ζωή του για το ύψιστο αγαθό, την ελευθερία. Η χρονική στιγμή που έγινε η επίθεσή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς μια μέρα πρίν ανακοινώθηκε η αρνητική εισαγγελική εισήγηση στο αίτημα της αποφυλάκισης του, την οποία δικαιούται σύμφωνα με τους νόμους τους. Τους νόμους που εφαρμόζουν επιλεκτικά με τα κριτήρια της κυριαρχίας με πρόσφατα παραδείγματα την αποφυλάκιση του δολοφόνου μπάτσου Κορκονέα, του βιαστή Φιλιππίδη, την υποθεση Ζάκ Κωστόπουλου κ.ο.κ.

Έχουν προηγηθεί και θα ακολουθήσουν πλήθος παρεμβάσεων και δράσεων αλληλεγγύης. Αυτή η επίθεση στοχεύει στο να δώσει κουράγιο και υπόσχεση στον Γιάννη, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε αλλά και ένα μήνυμα στους κάθε είδους εξουσιαστές, ότι τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο.

Έμπρακτα Αλληλέγγυοι Αναρχικοί

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis